yamaha_demo_tour




BMW F 800 R Nero Zaffiro Metallizzato

Bavorský výrobce motocyklů v minulém týdnu představil novou edici naked-biku F 800 R "Nero Zaffiro Metallizzato", který dostal do vínku (dle názvu) černou metalízu a pár dalších vychytávek. Bohužel tato verze je určena pouze pro Italy.

Během závodů světového šampionátů superbiků v Monze představilo BMW novou edici naked-biku F 800 R "Nero Zaffiro Metallizzato". Podobně, jako tomu bylo u R 1200 GS "Tom Lüthi Edition", si i tentokrát BMW k prezentaci přizvalo dvě velmi zvučná jména: Marca Melandriho (BMW Motorrad Motorsport Team) a Michela Fabrizia (BMW Motorrad Italia GoldBet SBK Team).
Musíme vás ale hned zchladit studenou sprchou: BMW F 800 R Nero Zaffiro Metallizzato bude k dispozici jen pro italskou síť BMW. Kromě černé metalízy bude mít naked-bike ve výbavě např.: malý štítek, ABS, kontrolu tlaku v pneumatikách a vyhřívané gripy.
U motoru nedošlo k žádným úpravám, mašina je stále poháněna řadovým dvouválcem o objemu 798 ccm. Výkon agregátu je 87 koní, maximální točivý moment 86 Nm nastupuje od 6 000 ot./min a suchá hmotnost je příjemných 177 kg.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (11x):
Motokatalog.cz



TOPlist