husqvarna_svartpilen_801_2




AUTOMOTOEVROPA otevírá nový e-shop

Zavedený motobazar s prodejnou vybavení ve Vestci u Prahy pokrývá svou nabídkou široké spektrum motorkářských potřeb - od dovozu motorky na přání přes komisní prodej a výkup, až po prodej oblečení, doplňků, maziv a kosmetiky. Produkty ze sortimentu firmy AUTOMOTOEVROPA si můžete objednat také přes její nový e-shop.

Kapitoly článku

Firma AUTOMOTOEVROPA se i nadále věnuje prodeji ojetých motorek, a nabízí také všechny služby s ním spojené. Můžete tu tedy svojí motorku také prodat, a to jak formou komisního prodeje, tak přímého výkupu, kdy za ní rovnou dostanete zaplaceno. Pokud sem ojetou motorku přijdete koupit, personál s vámi probere vaše představy a požadavky, a na jejich základě doporučí vhodný model. Převážnou část aktuální nabídky tvoří customy a cruisery, ale najdete tu i naked biky, cestovní endura nebo skútry.

AUTOMOTOEVROPA má také vlastní servis motocyklů, takže si zakoupenou ojetinu můžete rovnou na místě například nechat dovybavit vybranými doplňky, nebo jinak upravit podle svých představ.

Nedílnou součástí firmy AUTOMOTOEVROPA je prodejna s motorkářskou výbavou, náhradními díly a doplňky. Najdete tu helmy značek AGV, Held, MT Helmets, Astone, Bandit, Bitwell a dalších, oblečení a boty od firem Geneze, MBW či Held, ale hlavně širokou nabídku dílů a příslušenství. Filtry, kapaliny, destičky, svíčky, zavazadla, výfuky, zámky či plachty - zkrátka všechno, co můžete potřebovat. Zastoupeny jsou značky Motorcycle Storehouse, Parts Europe, Fat Book, Custom Chrom, W & W, Drag Specialities, Avon, Barnett, BDL, Cobra, K&N, King Kerosin, John Doe, Le Pera, S & S, RevTech, TRW, Vance & Hines, Champion, Hilfo Filtro, DNA, Kerker, Fehling, Mikuni, Motor Factory, Öhlins, Performance Machine, MilTec, West Coast Choppers, Supertrapp, Zodiac a mnoho dalších.

 

Všechny produkty teď lze nakupovat také přes nový e-shop www.motovestec.cz, přičemž většina spotřebního materiálu je okamžitě skladem, a ostatní zboží se dodává do pěti dnů. A když celková hodnota vaší objednávky přesáhne 5 tisíc korun, máte dopravu grátis. Objednávat můžete nejen přes internet, ale také e-mailem nebo telefonicky na čísle 601 601 998, kde jsou vám k dispozici od od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin, v sobotu od 9 do 14 hodin. Kontaktovat prodejce můžete i v případě, že požadovaný produkt na e-shopu nenajdete. V AUTOMOTOEVROPA jsou vždycky připraveni nabídnout vám náhradní řešení.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Související firma
  • AUTOMOTOEVROPA

    V naší prodejně najdete široký výběr ojetých motocyklů. Kromě prodeje a výkupu motocyklů nabízíme také zprostředkování komisního prodeje. Všechny námi nabízené motocykly si můžete koupit na splátky. Při koupi Vám rádi sjednáme povinné ručení i havarijní pojištění. Nabízíme možnost odvozu motocyklu d...




TOPlist