globalmoto_duben_nolan




AKTUÁLNĚ: Prezentační dny 2009

Blíží se květen, a to znamená co? Přece okruhové dny a propagační akce motocyklových značek! Proto vám přinášíme soupis všech akcí, které pro své stávající i budoucí zákazníky připravili importéři velkých značek. My se pokusíme být všude a přinést alespoň krátkou reportáž z každé akce.

Okruhové dny Yamaha a Suzuki už jsou za námi, ale ještě toho zbývá více než dost!

Honda den na okruhu v Brně

15.května 2009
Chcete vyzkoušet vlastnosti svého sportovního motocyklu naplno na závodním okruhu? Lákají Vás nové supersportovní motocykly, se kterými Honda vyráží do nadcházející sezóny? Pro majitele jsou připraveny volné jízdy na okruhu na vlastních strojích a testovací motocykly – v nabídce jsou zahrnuty žhavé novinky letošní sezóny - CBR1000RR Fireblade C-ABS , CBR600RR C-ABS a další atraktivní modely v podání CB1000R a CB600F Hornet. Zákazníci tak budou mít možnost  naostro vyzkoušet přelomový systém C-ABS pro supersporty, na který jsme i my v redakci docela zvědaví.

Připravena bude také škola jízdy na okruhu pod vedením zkušeného instruktora. Registrace na akci proběhne prostřednictvím autorizovaných prodejců Honda.
Reportáž z Honda dne 2008 najdete v tomto článku, samozřejmě opět i s videem.

Aprilia & Moto Guzzi Test Rides 2009 v Kořenově

15.-16. května 2009
Výhradní dovozce motocyklů Aprilia a Moto Guzzi, společnost A SPIRIT, zve všechny zájemce na testovací jízdy do Kořenova na rozmezí Jizerských hor a Krkonoš. Akce je připravena pro zájemce a zákazníky, kteří vážně uvažují o pořízení nového motocyklu, ale nejsou si dosud zcela jistí vlastní volbou. Nové zážitky a zkušenosti z jízdy na motocyklech Aprilia a Moto Guzzi by měly odstranit všechny poslední pochybnosti. Seznam strojů a podmínky zapůjčení najdete na stránkách www.aspirit.cz.
A opět uvádím link na reportáž z loňského jezdění po Kořenově 2008.

KTM Orange day na okruhu Brně

17. května 2009
- podrobnosti viz tato upoutávka.




Ducati den v Mostě

3. června 2009
Letošní tradiční okruhový den pro milovníky značky Ducati se uskuteční ve středu 3. června v Mostě. I tento rok bude možné se na jízdy registrovat předem prostřednictvím internetového zápisového systému. Bližší informace včas najdete na webových stránkách www.ducati-czech.cz.

Reportáž s loňského Ducati day je v tomto článku.

Dále jsme ve spolupráci s vybranými dealery připravili následující kalendář jednodenních testovacích akcí, které se budou konat v běžném provozu, a kde si budete moci vyzkoušet nové stroje.
8. května - PRAHA - pořádá MOTO ITALIA s.r.o.
23. května - DĚČÍN - pořádá MOTO ARTE s.r.o.
20. června - ČESKÉ BUDĚJOVICE - pořádá MECHANIC TOYS s.r.o.


Zveme Vás na TESTOVACÍ DEN DUCATI - MILÍN U PŘÍBRAMI 8.5.2009 - Testovací den v běžném provozu pořádaný společností MOTO ITALIA s.r.o. proběhne 8. května od 10 hodin v areálu Hotelu u Milína ( www.hotelumilina.cz ) a jeho okolí.

K testování budou připraveny tyto motocykly: Monster 696, Monster 1100, Multistrada 1100, Hypermotard 1100, 848 a 1198. Jezdit se bude individuálně po předem vyznačeném okruhu o délce cca 45 km vedoucím po silnicích 2. a 3. třídy. Pro všechny účastníky je zajištěno občerstvení a parkování, ubytování lze případně objednat přímo v Hotelu u Milína. Podrobnosti k akci a podmínky účasti najdete v Pozvánkách na akce na www.ducati-czech.cz Testovací jízdu bude možné si rezervovat předem pomocí on-line zápisového systému, který bude na těchto stránkách spuštěn v úterý 28. 4. 2009 v 10 hodin. Těšíme se na Vaši účast!

Týdny otevřených dveří Kawasaki dealerů

Kawasaki pro letošek zvolila jinou formu vyzkoušení strojů - Týdny otevřených dveří pořádané v roce 2009 u hlavních dealerů Kawasaki. Po předchozí rezervaci si budete moci vypůjčit a sami ozkoušet nové modely, takže kdo má zájem o některou z novinek, sledujte web Kawasaki a přeptejte se u svého dealera.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist