husqvarna_svartpilen_801_2




Ivan Šulc, TM Racing a VR46 na tandemu s Vláďou: Italská mentalita mi pomáhá být v klidu

Ivan Šulc je hostem pátečního seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou a tentokrát to bude hodně o Itálii a značkách, které na našem trhu firma Moto Performance zastupuje. Je to především značka TM Racing, která vyrábí sportovní motorky, které mají závodění v krvi. Jak se značce daří, co pro své fanoušky chystá a jaké modely jsou numero uno? O tom se více dozvíte v pátečním rozhovoru, stejně jako o značkách VR46 a Barracuda. Ivan Šulc má k Itálii hodně blízko a s týmem kolem Valentina Rossiho je často v kontaktu. 

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O značce TM Racing, kterou firma Moto Performance zastupuje
  • Jak došlo ke spolupráci s TM Racing
  • O historii značky, o plánech a blízké budoucnosti TM Racing
  • Jaké modely značka vyrábí, které jsou stěžejní a které lidé chtějí
  • O závodění, které je filosofií TM Racing
  • O značce VR46 a produktech, které vyrábí
  • Jak to funguje v Itálii a jaký je rozdíl mezi italskou a českou mentalitou
  • O značce Barracuda
Náš tip

Delší verze rozhovoru v MP3 zde: tmracing.mp3

Páteční rozhovor se zaměřil na Itálii a prestižní italské značky TM Racing, VR46 a Barracuda, které firma Moto Performance Ivana Šulce na českém trhu zastupuje. TM Racing vyrábí sportovní motorky a soustředí se hlavně na enduro, motokros a supermoto. Ať je to jak chce, lidé z téemka mají závodění v krvi a tomu odpovídají sériové motorky, které po vybalení z krabice mohou rovnou na závodní tratě. Poslechněte si rozhovor, ve kterém se dozvíte, jak to ve fabrice TM Racing funguje, kolik motorek za rok vyrobí, jaké má plány a na co se fanoušci modrobílých strojů mohou těšit. Napsal jsem modrobílých? To pravděpodobně už dlouho nebude platit, protože Italové chystají zásadní změny, včetně základního barevného provedení, názvu i loga. Naopak stále bude platit bude vášeň pro závodění či pro vývoj nových technologií a řešení.

Ivan Šulc v rozhovoru přibližuje, jak došlo ke spolupráci a zastoupení TM Racing na našem trhu, které má pod palcem docela krátce. Jak sám říká, snaží se značku co nejlépe zastupovat a budovat kolem ní komunitu lidí, pro které bude srdeční záležitostí. Je to pro něj velikou motivací a snaží se, aby to nekončilo pouze prodejem, ale aby jim dokázal dát víc. Možná proto se sám snaží co nejvíce porozumět technice a hodně času tráví v dílně, kde sám šroubuje a do jisté míry si tak čistí hlavu. Práce kolem motorek je totiž trošku jiná než ta, která se týče dalších značek, které Ivan už hodně dlouho zastupuje a řeč je o značkách Barracuda a VR46. Myslím, že VR46 není potřeba více představovat a každý dobře ví, co všechno kolekce Valentina Rossiho obsahuje. Jak se zájem o věci s číslem 46 změnil s Valeho ochodem do závodnického důchodu a jaký je zájem o kolekce dalších jezdců, pro které VR46 vyrábí? O tom se dozvíte víc v tomto rozhovoru, stejně jako o vztahu mezi týmem Valentiha Rossiho a Ivanem Šulcem, který v Itálii vyrůstal, má tam hodně kamarádů a rád se tam vrací. Určitě doporučuji poslechnou kompletní nezkrácenou verzi rozhovoru ve formátu .mp3, kde se mluví o ranči Valentina Rossiho, o jeho závodění, soupeřích i týmu, kde závodí jeho brácha Luca.

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • Moto Performance

    Výhradní distributor italské firmy Barracudamoto, Circuit Equipment.. Zastoupení značek VR46 a Spark pro ČR a SR. Oficiální importér motocyklů Tm Racing pro ČR a SR zabývající se velkoobchodním i maloobchodním prodejem náhradních dílů a doplňků na motocyklů. www.barracudamoto.cz www.motoperfor...




TOPlist