yamaha_demo_tour




Honza Rameš a Honza Zajíček na tandemu s Vláďou

Poslední díl roku 2021 patří seriál rozhovorů na tandemu s Vláďou redakci Motorkáři.cz. S kolegy Honzou Ramešem a Honzou Zajíčkem jsem si povídal o uplynulé sezóně a o tom, co je letos posadilo na zadek ať v dobrém či zlém. 

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • Jaká byla sezóna z pohledu redakčních kolegů
  • O motorkách, které měli pod zadkem
  • Jaké mašiny je posadily na zadek v dobrém i špatném
  • O akcích, které patří mezi nejpovedenější
  • Jaké novinky kluci netrpělivě vyhlížejí
Náš tip

Rozhovor si můžete stáhnout v rozšířené mp3 verzi: redakce.mp3

Rok se s rokem sešel a seriál rozhovorů Na tandemu s Vláďou přivítal redakci portálu Motorkáři.cz, konkrétně Honzu Rameše a Honzu Zajíčka. Tentokrát jsme si sedli všichni tři a dohromady si popovídali o sezoně, která je za námi. V rozhovoru dojde řeč na okamžiky, které nám zůstaly v hlavách, a na které moc rádi vzpomínáme. Je pravda, že letos bylo motoakcí jako šafránu, ale i tak se jich pár povedlo a také o nich si v rozhovoru povídáme.

Každoročně nám pod rukama projde pořádná nálož motorek a ani v sezoně 2021 tomu nebylo jinak. Jaké letošní novinky nám nedaly spát a jaké nás poslaly do kolen, ať v dobrém nebo špatném? O tom se rozpovídá každý z nás, podobně jako o novinkách, které značky teprve nedávno odhalily a my se na ně těšíme. Poslechněte si poslední rozhovor roku 2021 s redaktory portálu Motorkáři.cz.

V roce 2022 budu opět zvát zajímavé hosty z motobranže a věřím, že vám seriál rozhovorů Na tandemu s Vláďou bude stále dělat radost, protože to zase dělá radost mě i všem ostatním, kteří se na tom podílíme. Díky za sledování, podporu a kupu pozitivních reakcí, které jsou tím „nejnakoňovanějším“ motorem, co náš tým Motorkáři.cz žene vpřed.

Do nové sezony všechno nejlepší a pohodu při sledování seriálu Na tandemu s Vláďou. Připíjím vám všem na zdraví!

Přečtěte si také: 

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist