husqvarna_svartpilen_801_2




Výstava Motocykl začala

Včera 6. března v 10 hodin se otevřely brány historické budovy holešovického výstaviště, které přivítalo návštěvníky výstavy Motocykl 2014. Motocykl se koná v Holešovicích po osmnácté. Bohemian Custom Bike 2014 jubiluje a právě probíhá desátý ročník.

Čtvrteční den se nesl ve znamení značky Indian. V expozici firmy MR43, která je dovozcem těchto motocyklů do ČR, byly ve dvou dlouhých řadách poskládány všechny podstatné typy americké legendární značky. Nechyběli indiáni, kteří pokřtili stroj Indian Chief Vintage, ten představuje novou koncepci této značky, která se zhruba po osmdesáti letech vrací na náš trh.

Indian

Norton

Borile

Victory


Ducati

Tradičně velkoryse pojatý stánek má v Praze na výstavě Motocykl značka Ducati. Ta zde prezentuje kompletní řadu svých motocyklů. Nechybí ani žhavá novinka pro letošní sezónu - Monster 1200.

MV Agusta

Nechybí také krásný stánek italské značky MV Agusta.
Rozsáhlé expozice mají v holešovicích také dealeři značek Yamaha, KTM, Suzuki, Kawasaki a Husqvarna.

Husqvarna

Kawasaki

KTM

Yamaha

Suzuki

Gas Gas

Benelli

Pokud hledáte kvalitní oblečení a doplňky, nezapomeňte se stavit na stáncích značek iXS, Paolo - Airoh, Touratech, Dainese, HJC nebo Alpinestars.

Paolo

Bonmoto

iXS

Alpinestars

Dainese

Touratech

Miss Motocykl

Letošní novinkou je volba Miss Motocykl 2014. V Holešovicích se představuje dvanáct semifinalistek, s kterými se mohou návštěvníci vyfotografovat.

Informace o redaktorovi

Bohumír Špaček - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (17x):



TOPlist