husqvarna_svartpilen_801_2




Skútršňůra 2012 v Praze na Džbáně

Celorepublikový sraz skútrů všech značek i kubatur se letos konal už po deváté. Skútříkáři se tentokrát pro změnu nastěhovali do pražského kempu na Džbáně a protože organizátoři kromě tradiční hromadné vyjížďky Prahou připravili pro účastníky bohatý program, bylo od pátku do neděle pořád co dělat.

Kapitoly článku

Nedočkavci a účastníci ze vdálenějších krajů se mohli na Džbáně ubytovat v chatce či vlastním stanu už v pátek, kdy v kempu začaly fungovat občerstvovací stanice. Od sobotního rána se pak začaly skútry nově příchozích učástníků i těch co v Praze nocovali řadit na velkém place před bránou, odkud se později dlouhý, pestrý a bzučící had vydal do ulic hlavního města na spanilou jízdu. Přesná čísla zatím neznáme, ale méně než 600 vozidel v koloně určitě nejelo.
Odpolední část oficiálního programu se naplno rozjela úderem dvanácté hodiny, a do deseti večer se už pořád něco dělo. Na asfaltové ploše se střídaly nejrůznější soutěže s vystoupením kaskadérů, prezentacemi Školy bezpečné jízdy Míry Lisého a dalšími atrakcemi pro diváky. Na vyhrazené trati si účastníci srazu mohli projet některý z předváděcích skútrů značky Kymco nebo tříkolku Quadro.
Zážitky z příjemně prožitého dne zůstanou v paměti všech zúčastněných určitě ještě hodně dlouho, a už teď se jistě všichni těší na příští jubilejní ročník Skútršňůry.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (9x):



TOPlist