yamaha_demo_tour




Vilner F 800 R Predator

Naked bike F 800 R od bavorského výrobce motocyklů si vzala do parády ladičská firma Vilner Custom Bike a vzniklo obávané vesmírné monstrum - Predator.

Akční film s legendárním svalovcem Arnoldem Schwarzeneggerem byl inspirací tuningové firmě Vilner Custom Bike při přestavbě BMW F 800 R na Predatora. My v tom sice vidíme spíše prvky z filmu Transformers, kde by mohl tento naked bike uspět u záporňáckých Decepticonů, ale to je vedlejší.
Motocykl má kompletně přepracovanou masku. Přední světlomety byly nahrazené dvojicí vertikálně usazených bi-xenonů v karbonové skořepině. Za menším plexištítkem je nově tvarovaná falešná nádrž, ručně prošívané modifikované sedlo a zkrácená záď. Zadní světlomety jsou z LED a tvarem připomínají logo tunera. Kdyby z toho raději udělali trojúhelník, mohlo to alespoň připomínat predátorův zaměřovač...
Kryt přední vidlice, boční kapoty, kryt zadní kyvky a několik dalších částí jsou z uhlíkových kompozitů. Pár dalších doplňků je z chromu. Změnou prošla řídítka, páčky, zpětná zrcátka a zadní kolo je silnější (190/55 ZR17). O tuningů motoru víme jen, že byl vyměněn filtr a kompletně přepracován výfuk s ručně dělaným tlumičem. To změní průběh výkonu a nezapomeňte, že Predator shodil 6,5 kg oproti sériovému provedení.



Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (11x):
Motokatalog.cz



TOPlist