husqvarna_svartpilen_801_2




Limited Edition Tribute Vespa

Zajímavé úpravy legendárního skútru Vespa jsou ve světě jedné stopy na denním pořádku. Dnes tu máme přestavbu z mahagonového dřeva a inspiraci v luxusních jachtách.

Pokud jste tím šťastným majitelem luxusní sportovní jachty a po zakotvení v přístavu francouzského letoviska St. Tropez vám chybí adekvátní dopravní prostředek, který reprezentoval vaši exkluzivní loď a zároveň mladého ducha v těle, je tu odpověď v podobě speciálního skútru Limited Edition Tribute Vespa.
Kompletně přepracovaná Vespa vznikla na základě inspirace v luxusních mahagonových sportovních jachtách, které se stavěly v italských loděnicích v 60. létech minulého století a jsou k vidění v přístavech mezi francouzským St. Tropez a italským Portofinem.
Za designem upraveného skútru stojí návrhářská firma Digital Veneer z Nového Zélandu. Limited Edition Tribute Vespa bude jen na objednávku a exkluzivní bude např. i obyčejná plaketka s výrobním číslem - bude totiž celá stříbrná. Pokud se zákazníkovi nebudou líbit barvy nebo nebudou ladit k jeho jachtě, je jasné, že firma vše individuálně přizpůsobí daným požadavkům.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist