husqvarna_svartpilen_801_2




Deus Ex Machina W650 - The Fiddler

Pouštět se do přepracování retro motocyklu Kawasaki W650 je určitě velmi odvážné, ale inženýři z firmy Deus Ex Machina se toho nebáli a výsledek rozhodně stojí za zmínku!

Kawasaki W650 není potřeba nějak dlouze představovat: je retro-bike, který si našel cestu k řadě zákazníků i v České Republice. Svým designem se opírá o motocykly W1, W2 a W3 z 60. a 70. let minulého století a směle konkuruje i takovým ikonám, jako je např. Triumph Bonneville. Pohonnou jednotkou je řadový dvouválec o výkonu 50 koní. V posledních letech byl tento model nahrazen Kawasaki W800.
Ani společnost Deus Ex Machina není na našich stránkách poprvé - představovali jsme vám na konci loňského roku přestavbu modelu W650 pro Randyho de Punieta. Jistě vás napadne otázka, proč se Deus pustil opět do přepracování stejného modelu? Dnešní tuningová mašina s názvem "The Fiddler" je totiž stavbou americké pobočky firmy Deus Ex Machina, sídlící na Venice Beach v Kalifornii.
Na samotné motorce bylo odvedeno hodně práce, změny jsou vidět na masce, řídítkách, palubní desce, nádrži, sedle, odpružení, blatnících, motoru, výfucích i brzdách. Po tomhle výčtu modifikací se zdá, že v nezměněné formě zůstal snad jen rám motocyklu, převodovka a motor.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (15x):
Motokatalog.cz



TOPlist