yamaha_demo_tour




Bohemian Custom Bike v rámci Motosalonu 2020

Konečně zase všechno pohromadě. Začalo to rozdělením na dvě výstavy, loni proběhla největší tuzemská soutěžní výstava přestaveb v rámci automobilové výstavy v Letňanech a od letošního jara bude vše zase tak, jak se v normální zemi sluší a patří - vše pod jednou střechou, navíc jako součást prestižního seriálu mistrovství světa AMD. Jen si budeme muset zvyknout na nový název.

Od teď už žádné BCB, ale CCGP nebo raději celým jménem – Czech Custom Grand Prix 2020. Stejná parta organizátorů, stejné nadšení, jen se musel změnit název a celkový koncept výstavy. Ve finále to ale určitě bude stát za to. Mezi 5. – 8. březnem 2020 budou moci návštěvníci na brněnském výstavišti obdivovat nejen nové motocykly a příslušenství, ale také ty nejlepší české a evropské přestavby. Už teď mají organizátoři přislíbenou účast stavitelů ze Slovenska, Polska, Maďarska, Německa, Holandska nebo Itálie. O prestiži tohoto podniku svědčí také jeho zařazení do seriálu mistrovství světa ve stavění přestaveb AMD. V rámci něj budou vyhlášené 4 soutěžní kategorie, ke kterým přibyde ještě dalších 6 národních. Krom těchto 10 oficiálních budou vyhlášené ještě 3 samostatné pohárové kategorie. Opět se bude vyhlašovat nejlepší tuzemský motocykl, známý z dřívějška jako Tuzemák, a nově bude vypsaná samostatná kategorie pro všechny mopedy a skútry.

Pro návštěvníky je nejdůležitější informací, že se výstava definitivně stává součástí Motosalonu, takže bude nejen na jednom a tom samém výstavišti, ale také se bude logicky platit jenom jedna vstupenka. Pro všechny stavitele a úpravce je důležitá nová emailová adresa pro oficiální komunikaci (customgp@bvv.cz) a 22. prosince bude spuštěný také nový oficiální web www.customgp.cz, kde budou organizátoři postupně doplňovat další důležité informace. Jsme rádi, že se tenhle krok, který ještě zvýší prestiž obou výstav, konečně povedl.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist