husqvarna_svartpilen_801_2




Tip na dárek nejen pro motorkáře

Výběr vánočních dárků nebývá, hlavně pro nás chlapy, žádný med. Zejména těch pro motorkáře, kteří o svou motorku pečují jako o člena rodiny. Pokud si přeci jen troufáte něco vybrat, nebo jste ještě nenapsali dopis Ježíškovi, mám pro vás pár tipů, které ocení nejen motorkář, ale třeba i manželka, kámoš, ségra a babička.

Co je pro nás krále silnic víc, než svoboda a pohodlí. Na jaře je to ta pravá jízda! 😊 Příjemné teploty, naleštěná voňavka, vítr „ve vlasech“ a vůně čerstvě posekané trávy a benzínu. Ale jak přijde léto, o pohodlí se v motorkářské bundě a upnutých propocených kalhotách zrovna mluvit nedá. Taková jízda ve vlastní šťávě, která dokáže pěkně znechutit vyjížďku.

Jasně, řešením je vrstvení a kvalitní bavlněné triko, ale co kdybych vám poradil, že existuje ještě něco lepšího? Zajímavý druh textilu, který vám prostě dá víc než ostatní. Firma CityZen přišla na trh s unikátním bavlněným trikem, na kterém není vidět pot a odolá špíně. Navíc silně saje a rychle schne, což je při krátké zastávce na občerstvovačku po sundání bundy ideální stav. O motorkářském tričku budoucnosti si můžete více přečíst ZDE.

A teď ke spodku. Někdo to řeší jízdou „naostro“, což není nic pro mě pardála. Naštěstí má CityZen i boxerky se stejnými vlastnostmi jako to triko, takže už žádný grilovaný rozkrok na koženém sedle. Jsou jak jinak než z bavlny, snižují zápach a mají antibakteriální úpravu. A to se na dlouhé cesty fakt hodí!

Když už jsme u těch nákupů dárků, nezapomněli ani na naše holky. Dělají pro ně trička, šaty, spodní prádlo a mnoho dalšího. Takže pokud si plánujete pořídit balíček CityZen, nezapomeňte přihodit i něco pro ně. Jasně, je to měkkouš a bude se to špatně balit, ale za pár kaček to vyřešíte dárkovou krabicí.

Celý sortiment si můžete prohlédnout na www.cityzenwear.cz. Doručit do Vánoc stíhají úplně v pohodě, a navíc mají do 18. 12. dopravu zdarma. Pokud si nejste jistí velikostí a barvou, objednejte dárkový poukaz, kterým rozhodně nešlápnete vedle.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)




TOPlist