globalmoto_duben_nolan




Půjčte si Harleye s 30% slevou

Najít v naší republice slušnou půjčovnu motorek je pořád ještě úkol, srovnatelný s pověstným hledáním krejčovského nástroje v hromadě sušené trávy. Pár zavedených firem tuto službu sice nabízí, ale jejich sortiment je většinou omezený na nejběžnější modely, které uspokojí co nejširší okruh zájemců. Teď je tu však dobrá zpráva pro ty, co chtějí něco výjimečného.

Jestli je vaším odvěkým snem svezení na pravém Harleji, pak by vás mohla zajímat následující informace. U pražského dealera H-D si můžete kdykoli půjčit některý z deseti vybraných modelů napříč celou modelovou řadou. Harley-Davidson Praha je totiž jediným dealerem v České republice, který se zapojil do celosvětové oficiální sítě půjčoven Harley-Davidson® authorized rentals.

Co to znamená? Že vás na Šaldě nečekají žádné olítané staré vrány, schované pod plachtou na dvorku. Americká centrála nedá status značkové půjčovny jen tak každému, a podmínky pro přidělení licence jsou opravdu přísné. Půjčovací motorky nesmí být starší než rok, a na jejich tachometru nenajdete vyšší hodnotu než 15 000 km. Samozřejmostí je jejich pravidelný servis, a před každou jízdou absolvují prohlídku od školeného mechanika.
Proč se tu nad tím ale rozplýváme zrovna teď, když se Svatý Martin už nedočkavě třese na svoje bílé ántré? Protože stejně jako na zájezdu k moři, i na půjčení Harleye můžete pořádně ušetřit, když si jej objednáte dlouho dopředu. Na rozdíl od dovolené s pevným termínem, kterou může na poslední chvíli překazit špatné počasí nebo plané neštovice, na předplacený motovýlet můžete vyrazit kdykoli se vám to bude hodit, až do konce května.
A jak vlastně funguje tahle "First minute" nabídka v motorkovém provedení? Jednoduše si na webu vyberete svůj vysněný model (nebo rovnou zajdete do prodejny), zakoupíte voucher, zaplatíte o 30% méně než je běžné půjčovné, a jakmile vás na jaře začnou svrbět dlaně, bude už na vás připravená a naleštěná motorka čekat. A nemusíte myslet jenom na sebe. Poukázka na půjčení Harleye by mohla pod stromečkem udělat radost i někomu z vašich kámošů, co říkáte?

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist