husqvarna_svartpilen_801_2




Na světě je nový trailer na hru TT Isle of Man: Ride on the Edge

Tak jako má svět aut svůj Nürburgring, má svět motorek úchvatný, šílený a nebezpečný přírodní okruh Snaefell Mountain Course, který se otevírá jednou ročně na ostrově Man u příležitosti legendárního závodu Tourist Trophy.

Není divu, že se tématika Tourist Trophy objevila i ve videohrách s motorkami, kterých je ale bohužel, oproti těm autovým, spíše pomálu. Dost možná nejvýznamnější byla špičková stejnojmenná hra Tourist Trophy, vydaná v roce 2006 na konzoli Playstation 2 stejnými tvůrci, kteří stojí za herní sérií Gran Turismo. Bohužel i přesto, že byla hra pojmenována po ikonickém závodě, okruh z ostrova Man se v ní neobjevil.

Náprava se však mílovými kroky blíží. Již v červenci minulého roku byl oznámen vývoj hry TT Isle of Man: Ride on the Edge, o který se stará francouzské vývojářské studio Kylotonn. Hra má vyjít na PC, PS4 a Xbox One v březnu, tedy za dva měsíce. Nyní vystoupil na světlo také první pořádný trailer, nazvaný The Siren.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Asi netřeba vysvětlovat, že největším tahákem celé hry je právě přírodní okruh o délce 60 kilometrů, jehož 219 zatáček a kompletní okolí je zpracováno s nebývalou pečlivostí. Celá trať byla skenována laserem, aby byla geometrie i veškerá převýšení naprosto věrná originálu.

Vedle perfektně zpracované trati je k dispozici také kompletně licencované spektrum jezdců a závodních týmů, takže se lze projet na těch motorkách, které se účastnily reálného Tourist Trophy.
Jak trailer ukazuje, grafika i animace vypadají k světu a třeba záběr přímo z helmy, projíždějící po úzké silnici mezi zídkami a ploty v obrovské rychlosti, je vyloženě parádní.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 8 Kč od 8 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
speroure přispěl 1 Kč
Jandis-R6 přispěl 1 Kč
Paulo přispěl 1 Kč
MilanR1 přispěl 1 Kč
Chinchila přispěl 1 Kč
hansc přispěl 1 Kč
masi přispěl 1 Kč
BNDL-76 přispěl 1 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (11x):



TOPlist