globalmoto_duben_nolan




Motorkáři.cz v rozhovoru na Kolama dolu

Pokud jste ještě neslyšeli o projektu kolamadolu.cz pak vězte, že se jedná o internetový blog, na kterém si můžete poslechnout rozhovory se zajímavými postavami z motorkářské branže. Nejnovějším přírůstkem do sbírky je pohled do zákulisí našeho webu - interview se zakladatelem a provozovatelem serveru motorkáři.cz, Jardou Ducháčkem.

Web www.kolamadolu.cz funguje zhruba rok, a za tu dobu se v jeho archivu nashromáždila necelá půlstovka namluvených rozhovorů. Autorem a realizátorem myšlenky založit blog s podcasty - mimochodem zatím jediný svého druhu u nás - je amatérský cestovatel Aleš Poláček. Ten u svého mikrofonu každý týden přivítá nějakou zajímavou osobnost z motorkové branže. Nejraději si povídá se svými známějšími kolegy z řad motocestovatelů, ale čas od času udělá rozhovor také s úspěšným českým závodníkem (nebo závodnicí) nebo jinou zajímavou postavou z motobranže.
Namátkou můžeme zmínit třeba Pavla Suchého, který před nedávnem absolvoval cestu kolem světa na staré Jawě, nejznámějšího českého mototuristu Jardu Šímu, instruktora školy bezpečné jízdy Pepu Sršně nebo šéfredaktora časopisu Motocykl Martina Tománka.

Přibližně hodinové rozhovory se dají poslechnout buď on-line rovnou z webu, nebo stáhnout ve formátu .mp3 a přehrát třeba během cesty autem. Kolamadolu.cz si můžete stáhnout i do svého mobilu jako podcast, lze využít třeba tuto aplikaci.
Nový rozhovor se na blogu objeví každý týden v neděli, a poslední zveřejněnou nahrávkou je interview se zakladatelem serveru Motorkáři.cz Jardou Ducháčkem. Povídání o tom, jak "motorkáři" před patnácti lety vznikli, jak fungují dnes, a spoustě dalších věcí si můžete poslechnout zde.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (13x):



TOPlist