globalmoto_duben_nolan




Jarní CashBack od Dunlopu. Za novou sadu moto pneu vám vrátí tisícovku

Plánujete zahájit letošní motorkářskou sezónu na nových gumách? Pokud si teď pořídíte vybrané modely pneumatik od Dunlopu, zabijete dvě mouchy jednou ranou. Kromě toho, že získáte obutí s dokonalou přilnavostí a vynikajícím záběrem, navíc ušetříte. Výrobce totiž opět přichází s oblíbenou CashBack akcí, v rámci které novým majitelům sady pneumatik vrátí rovných tisíc korun. Akce platí na moto pneu zakoupené v období od 15. dubna do 31. května 2021.

PR články jsou placenou formou inzerce. Redakce nezodpovídá za obsah a platnost takto označených článků.

Dunlop nepřichází s podobnou akcí poprvé. Tisícovku zpátky pošle všem, kteří si v průběhu konání akce pořídí jednu z vybraných sad pneu a vyplní registrační formulář. Ze svého portfolia vybral pro letošní akci pět top pneumatik s bezkonkurenční přilnavostí. Konkrétně jde o modely Sportsmart TT, Sportsmart mk3, Sportmax Roadsmart III, Mutant a Trailmax Meridian.

Abyste na tisícovku od Dunlopu měli nárok, musíte některou sadu pneu pořídit od vybraných partnerů, a to do konce května. Potom se jednoduše zaregistrujete na webu www.dunlopmotorewards.eu, kde vyplníte osobní údaje i číslo bankovního účtu a přiložíte fakturu. Uvést musíte také informace o vzorku gumy či typu a roku výroby své mašiny, pro kterou pneu pořizujete. Na registraci máte čas až do 15. 6. 2021. Dunlop pak vaši žádost ověří a po schválení pošle odměnu na účet do 40 dnů.

Výrobce nevybral zmíněné modely moto pneumatik náhodou. Vsadil totiž na gumy s vynikající přilnavostí, které v této kategorii jen těžko hledají odpovídající konkurenci. Řadí se do vyšší cenové kategorie, vzhledem k probíhající akci je však pořídíte za cenu moto pneu s podstatně horšími jízdními vlastnostmi. Pojďme si jednotlivé modely pneu blíže představit.

Dunlop Sportsmart TT
Dunlop se svými pneumatikami Sportsmart TT míří na majitele silných sportovních mašin i výkonných naháčů, kteří hledají gumy pro jízdu na okruhu i po silnici. Patří do kategorie homologovaných hypersportovních pneu, které díky excelentní přilnavosti přináší maximální pocit jistoty při klopení ostrých zatáček. Písmena TT označují využití okruhové technologie (Track Technology), kterou vychvalují i mnozí profesionální jezdci.

Dunlop Sportsmart mk3
Dalším modelem z řady Sportsmart je pneu mk3, která si také velmi dobře vede jak na okruhu, tak silnici. Díky využití třech různých směsí gumy vyniká perfektní ovladatelností a přilnavostí na jakémkoliv povrchu. Ať už vyrazíte na okruh, krátkou projížďku během parného odpoledne nebo delší roadtrip za deštivého počasí, budete na Sportsmart mk3 cítit jistotu a stabilitu. Pneu vynikají i mimořádnou výdrží, a tak si s nimi při řádění v jedné stopě užijete spoustu zábavy.

Dunlop Roadsmart III
Oblíbená řada pneumatik Roadsmart III spatřila světlo světa už v roce 2016 a stále patří k velmi oblíbeným pneu ve své kategorii. Jde o sportovně-cestovní gumy, u kterých se podařilo prodloužit životnost a zlepšit ovladatelnost. Přilnavost na suchu i mokré vozovce pak zůstává stejně dobrá jako o roadsmartů starší generace. Výrobce cílí na majitele motocyklů napříč všemi hmotnostními kategoriemi. Řada totiž zahrnuje 18 specifikací a 16 rozměrů, ze kterých si vyberou motorkáři s těžkými GT mašinami, motorkami střední hmotnostní třídy i lehčími naháči a sportovními stroji.

Dunlop Mutant
Na obzvlášť náročné jezdce cílí Dunlop s pneumatikami řady Mutant, které v supermoto segmentu sklízí skvělé ohlasy. Gumy s lehkou kostrou se pyšní perfektní ovladatelností, díky které projedete jakoukoliv ostrou zatáčkou rychle a bezpečně. Dunlop pneumatiky vyšperkoval řadou pokročilých technologií, ať už jde o kordovou vrstvu na přední pneumatice nebo JointLess Belt pás. Chcete maximální výkon a skvělou přilnavost na suché i mokré vozovce? Na mutanta je spolehnutí. A protože vám Dunlop po nákupu vrátí celou tisícovku, sadu špičkových gum pořídíte za velmi dobrou cenu.

Dunlop Trailmax Meridian
Poslední z pětice pneumatik, na které se jarní CashBack akce vztahuje, je Dunlop Trailmax Meridian. Výrobce tak nezapomíná ani na majitele adventure strojů, kteří se chtějí prohánět nejen po silnici, ale také v terénu. Díky výraznému drápovitému dezénu podávají pneu skvělé výkony i při jízdě v bahně nebo po štěrku. Propracovaný dezén dobře odvádí vodu, směs kaučuku a siliky zachovává pružnost i při teplotách, při kterých by většina z nás mašinu z garáže ani nevytáhla. Nesmíme zapomenout ani na kostru pláště s vrstvami z viskózy. Díky ní se pneu rychleji zahřejí a kilometrový nájezd se prodlouží až o 15 % ve srovnání s konkurencí.

Dunlop letos vsadil na jistotu a pro svou jarní akci zvolil ty nejlepší pneumatiky, které se chlubí dokonalou přilnavostí. Jestli se chystáte v brzké době investovat do nového obutí, byla by škoda nechat si tuhle fajnovou akci uniknout.

PR články jsou placenou formou inzerce. Redakce nezodpovídá za obsah a platnost takto označených článků.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Související firma
  • AZ pneu PRO CZ

    E-shop AZ-pneu.cz je největší prodejce a přímý dovozce motopneu Michelin, Pirelli, Metzeler, Continental, Bridgestone, Dunlop a Mitas. Patříme k prodejcům s největšími skladovými zásobami, na našich skladech máme běžně okolo patnáctitisíc pneumatik. Kromě moto pneu nabízíme i osobní, off road, užitk...




TOPlist