yamaha_demo_tour




Dejte svému dítěti styl už od narození

Už jste někdy kupovali oblečení pro svého malého prcka? Jestli ne, buďte rádi. Jestli jo, pak jste si toho nejspíš všimli - ve většině obchodů neseženete nic lepšího, než modré nebo růžové oblečky s kýčovitými obrázky pohádkových postav. Trošku nuda. Což takhle to konečně změnit a pořídit vašemu dítěti něco opravdu pořádného?

Pro malé velké frajery

Začít s tím můžete hned teď. Stačí jenom kliknout na internetový obchod rockbaby.cz a mrknout na nabídku stylových body, bryndáků nebo polodupaček. Většina kousků je tu k dostání hned v několika barvách, ale co je hlavní – všechny mají netradiční a naprosto originální motivy. Nejčastěji v rockovém stylu, ale najdete tu taky skvělé tepláky, mikiny nebo dárkové sady ve stylu motorkářském. Věřte nám – opravdu je z čeho vybírat.

Jakýkoliv motiv chcete

Kdyby vám ani přesto standardní nabídka nestačila, máte ještě jednu možnost. Internetový obchod rockbaby.cz vám totiž na jakýkoliv kus oblečení natiskne motiv, který si sami navrhnete. Jediné, co k tomu potřebujete, je motiv ve formě obrázku a v pokud možno co nejvyšším rozlišení. Ten pak stačí poslat pomocí formuláře, obchod vám obratem vypracuje konkrétní nabídku a zašle náhled, jak bude potisknuté oblečení vypadat. Po vašem souhlasu se pustí do výroby a za několik dnů už váš prcek bude v novém oblečku pobíhat po obýváku.
Co se týče ceny, veškeré oblečení s vlastním motivem je jenom o pár desítek korun dražší, než to klasické. Nic dramatického.

Drsné, ale jemné

I když má dětské oblečení z rockbaby.cz hodně drsné a netradiční motivy, přece jen – pořád ho budou nosit malé děti. Proto je všechno vyrobené ze 100% bavlny, aby bylo při nošení maximálně příjemné a pohodlné. Navíc splňuje mezinárodní atesty pro oblečení dětí a kojenců do 3 let. Sečteno a podtrženo – z tohoto oblečení budete mít radost úplně všichni. Vy i vaše děti.



TOPlist