husqvarna_svartpilen_801_2




Nástěnný kalendář Easyriders 2018

Časopis Easyriders orientující se převážně na stavby a přestavby motocyklů vydává každým rokem exkluzivní nástěnný kalendář. I ten pro rok 2018 zachycuje originální motocykly, které běžně na silnicích nepotkáte, ale také obsahuje desítky dalších fotek z motorkářského prostředí, hot rodů a dalších.

Letos titulní straně kalendáře Easyriders vévodí první tetovaný motocykl na světě The Recidivist z polské dílny Game Over Cycles. Nejdřív postavili motocykl, ten potáhli kůží a potetovali. Pak k němu ještě udělali sajdu. O tomhle motocyklu podrobně píše časopis Easyriders v aktuálním čísle 5/2017.

Cole Rogers z Ohia staví ten typ motocyklu, kdy si k němu musíte sednout a prohlížet každý drobný detail. Easyriders ho nafotili ve svém kalifornském studiu a prezentují na jednom z listů kalendáře i v časopisu Easyriders číslo 3/2017.

Další motocykly pro kalendář fotili Easyriders u nás doma v industriálním prostředí Ostravy-Vítkovic, které je pro focení hodně zajímavé.

Jestli znáte Zbyška Hazmuku z Motoaudio proslulého audio vychytávkami na motocykly, v kalendáři si můžete prohlédnout jeho osobní bagger Highwayman (vyšel v Easyriders 5/2017).

Slovenští Unauthorized postavili exkluzivní stavbu Lucky Boy, kterou najdete v kalendáři a o které Easyriders připravují článek do některého z dalších čísel Easyriders.

Kalendář můžete zakoupit na www.easyriders.cz za pouhých 249,- Kč.
Kalendář je velkého formátu 49,5x41,5 cm, obsahuje 12 listů. Momentálně platí v e-shopu Easyriders akce při objednávce 2 kalendářů doprava na celou objednávku ZDARMA, takže si ke kalendářům můžete přiobjednat třeba předplatné časopisu, ke kterému dostanete jako DÁREK ZDARMA MOTORKÁŘSKÉ TRIKO EASYRIDERS, nebo vybrat z kolekce motorkářských triček a mikin EASYRIDERS BIKERS WEAR.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist