globalmoto_duben_nolan




Drž stopu 1-2/2021

Vychází první letošní číslo časopisu Drž stopu. Co najdete na jeho stránkách?

Přinášíme stručný manuál, jak si vybrat ty správné boty na motorku. Popisujeme, co vám přinese cestování do velkých dálek a na víc dní. Jak dobrodruzi s oblibou tvrdí: Zážitek nemusí být hezký, hlavně když je silný.

Asi nejznámější motoexpert Pepa Sršeň v rozhovoru hodnotí tuzemskou motorkářskou scénu a pro ostrá slova nejde daleko.
Vybrali jsme pro vás několik nových modelů motocyklů, které se objeví na trhu v letošním roce.
Cestovatel Jarda Šíma testoval Royal Enfield a náš externí dopisovatel se podělí o zkušenosti s elektrickou kroskou z Číny.
Jak se nejlíp zdokonalit v jízdě na svém stroji popíše dlouholetý instruktor Míra Lisý.

Stuntridingový jezdec Mirek Sporťák Frey si založil motoškolu, kde vás naučí jezdit jen po jednom kole. Ale není to vůbec nic jednoduchého.

První sezonu odjezdil v prestižní kategorii a hned skončil pátý. Jak se Dušan Drdaj připravuje na další rok mezi ostřílenými motokrosaři?

Brzdit zadní brzdou, nebo nebrzdit? Věčná otázka, na kterou neexistuje jednoznačná odpověď. Přesto jsme se ji pokusili najít.
Na jízdě na motorce nás všechny baví hlavně jízda na motorce. Abychom si ji co nejvíc užili, neškodí se před začátkem sezony hodit trochu do formy. Těch pár cviků, co vám ukážeme, vám pomůže hlavně držet rovnováhu a uvolnit se v sedle.
Ruský designér popisuje, proč a jak se pustil do výroby legendárního motocyklu BMW R7.
Nezničitelný Tom Cruise je nevelký postavou, ale s odvážným srdcem. Kromě toho je známý tím, že se nenechá zastupovat kaskadéry ani v těch nejnebezpečnějších situacích. A taky miluje motorky, se kterými se rád chlubí.
Časopis Drž stopu můžete objednávat na www.drzstopu.cz/prodej-casopisu/ nebo na www.send.cz/drzstopu.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist