yamaha_demo_tour




Motorbike Katalog motocyklů, skútrů a čtyřkolek na českém trhu 2020

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
ScoobMotorBike (1) napsal 06.01.2020 v 13:21

Zdravím a zároveň se omlouvám, že odpovídám až teď - měl jsem dovolenou.
Vezmu to jedno po druhém: písmo jsme zvětšovali již vloni (pokud, jak píšete, si katalogy zakládáte, jistě si rozdílu ve velikosti písma u ročníků 2019 a 2020 vs. 2018 a předchozí všimnete).
Ad technická data - vycházíme u nich z oficiálních zdrojů, tedy z materiálů výrobců. Pokud je výrobce neuvádí, nemáme z čeho čerpat. A dohady (kterých je plný internet, to máte pravdu) dle našeho názoru do katalogu nepatří. Skutečně si nebudeme nerelevantní data vymýšlet, jen aby byly všechny řádky tabulky vyplněné...
Ceny: neuvádíme je záměrně, protože nejde o neměnnou veličinu. To, že v lednu stojí stroj nějaké peníze neznamená, že ty samé bude stát třeba v červnu stejného roku. A nejde většinou o slevy v řádu jen tisíců korun. Navíc se liší ceny totožného stroje u jednotlivých dealerů, případně někde dostanete v ceně i nějakou doplňkovou výbavu jako bonus...Vzhledem k tomu, že je Katalog v prodeji celý rok, připadá nám tím pádem uveřejňování cen platných pouze v době tvorby Katalogu jako lehce zavádějící.
V každém případě ale děkuji za Vaše připomínky
Scoob, Motorbike

doktorM (79) napsal 27.12.2019 v 19:02

To, že cena zůstala stejná je pro nás dobře, ale že písmo zůstalo „prťavé“ už pro nás starší dobré není. V deseti řádcích TD napsáno třikrát „neuvedeno“, taky moc nepotěší (…ale dá se těch 30% vyhledat na internetu) to je jako polotovar. Že, nejsou uvedeny aktuální ceny bude chybět převážně těm, co si katalogy zakládají. Za pár let můžete dostat otázku …“a kolik ta motorka vlastně stála“? Konkurenční katalog ceny převážně uvádí. Proto kupuji oba katalogy.




TOPlist