journeyman_brezen




Motorbike 8/2016

Prázdniny vstoupily do své druhé poloviny a s ní je tady i srpnové vydání vašeho oblíbeného motočtení. A protože jsme ani minulý měsíc nezaháleli, můžete se těšit na pořádný nášup informací s vůní benzínu. Tak jdeme na to!

Testy:

KTM 1290 Super Duke GT
Tuhle lahůdku mezi Vévody jsme si střihli hned několikrát a naše názory na ní si můžete přečíst tedy ve dvou podáních. Okamžitě po KTM festivalu, kde jsme ji vyzkoušeli poprvé, bylo jasné, že tohle bude jízda!

Honda CRF 1000 L Africa Twin
Protože nás zajímalo, jak si nová Africa opravdu stojí v porovnání s původním modelem, vydali jsme se na pár dní do rumunských hor vyzkoušet, jak si povede v opravdovém hardcore terénu. A kdo jiný by měl tuhle drsnou zkoušku provést než Jirka “Hajnej” Černík za obratné asistence Lukáše, který zde sekundoval se starší verzí populární AT.

Ducati Multistrada 1200 S
O Multistradě se toho už napsalo hodně a tak jsme tentokrát dali prostor Juditě, která se tohoto úkolu zhostila ráda a navrch přidala porovnání s BMW S 1000 XR. A jak to dopadlo? Nechte se překvapit!

Honda CB 500 F
Pětikilo od Hondy si vzali pod svá křídla Jindra s Janou a jeho kvality vyzkoušeli nejen na silnici v provozu, ale vzali ho sebou i na okruh do Vysokého Mýta. A oproti původním předpokladům obou jezdců test CéBéčka dopadl úplně jinak, než se čekalo.

KTM EXC MY 2017
Pavel byl brázdit trať ve Skýcově na Slovensku a pod rukama se mu vystřídala celá řada endurových modelů KTM pro příští rok. Výrobce avizoval změny opravdu zásadní a Pavel se celý den nezastavil, dokud pořádně nevyzkoušel, jak se v reálu novinky projeví. Jste zvědaví?

SWM v několika modelech
Značka SWM se opět začala dovážet i k nám a tak jsme se vydali vyzkoušet, jak se povedla její reinkarnace. Martin se vrhnul jak do terénu, tak na silnici a jeho verdikt nad celou paletou motorek pod hlavičkou SWM vám rozproudí krev.

CF Moto JETMAX 250
Ani tento měsíc jsme nevynechali skútr, ačkoli jeho výrobce je u nás známý především produkcí čtyřkolek. Nicméně letitá tradice při výrobě motorek v zemi původu naznačuje, že nějakou tu zkušenost s jednou stopou v CF Motu mají. Mimochodem, spolupráce s KTM také napovídá, jak se jim to daří.

A tím samozřejmě nekončíme. Z reportů se můžete těšit na BMW Motorrad Days 2016, World Ducati Week 2016, nebo si zkusit výjezdy v enduroškole pro naprosté amatéry. V techmánii oblékáme (ne svlékáme) holky a počtete se třeba i o výletu do Rakouska na KTM Super Adventure, kterého v rámci dlouhodobého testu vážně nešetříme.

I ve sportu je co zajímavého nabídnout. S Moto GP jsme se podívali na Sachsenring, WSBK nás zavedlo do Laguna Seca a za humna do Mostu jsme se jeli podívat na závody Alpe Adria. Roadracing je tentokrát o sérii irských závodů a na sever jsme se podívali za dragstery. Nechybí ani soutěž, aktuality, toolbox a spousta dalšího.

Motorbike 8/2016 vychází ve středu 3.8.2016.
Plná, nijak neomezená verze Motorbike, je k dispozici samozřejmě i v elektronické formě na https://www.alza.cz/media/motorbike-d2171674.htm?o=1 a http://www.floowie.com/cs/zobrazeni/motorbike-08-2016
Tištěné předplatné je možné objednat prostřednictvím e-mailu: predplatne@motorbike-czech.cz. Neuteče vám tak už žádné číslo Motorbike.
Více informací na: http://www.motorbike-czech.cz nebo na https://www.facebook.com/motorbike.cz
Cena: 89,- Kč

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist