husqvarna_svartpilen_801_2




Motocykl 11/2017

Letošní sezona – alespoň ta silniční – je u konce, ale kolotoč motocyklových novinek naopak začíná nabírat tempo. Přestože největší podzimní výstava právě probíhá, první zprávy o tom, co na nás čeká v příštím roce, najdete už v listopadovém čísle časopisu Motocykl. A spolu s nimi spoustu dalšího zajímavého čtení ze všech koutů jednostopého světa.

Titulní materiál podrobně srovnává kvality litrových cestovních endur, a věřte, že najít toho nejlepšího kandidáta ze čtveřice Ducati Multistrada 950, Honda Africa Twin, KTM 1090 Adventure a Suzuki V-Strom 1000XT nebylo vůbec snadné. Jednu z prvních novinek pro rok 2018 představila v Tokiu domácí Kawasaki a její Z900 v retro podání RS vypadá pod naší lupou opravdu skvostně. V dlouhodobém testu jsme do šroubku rozebrali Suzuki GSX-S1000F a povíme vám, jak se na ní podepsalo padesát tisíc ujetých kilometrů.

Triumph Bonneville Bobber je velmi věrnou replikou stroje z padesátých let, ale patří do poválečné éry i jízdními vlastnostmi a komfortem? Yamaha jako jedna z mála značek drží nad vodou kategorii supersportovních šestistovek. Co říká na letos modernizovaný model YZF-R6 náš přední roadracingový závodník Kamil Holán? Elektronické vstřikování paliva přestává být výsadou čtyřtaktních motorů. Po KTM jej do svých dvoutaktních endur začala montovat také Husqvarna a Gábina Novotná už stihla vyzkoušet, zda to byl krok správným směrem.

V rozhovoru s cestovatelem Pavlem Suchým se vrátíme na Jawě do australských stepí a krátce zalistujeme v jeho druhé knize s podtitulem Příběh Dinga. Získat titul mistra světa třikrát po sobě se ve třídě superbike zatím povedlo jen jedinému jezdci. Recept na takový úspěch zná pouze Jonathan Rea, který se představuje v našem portrétu. O tom, jak KTM zvládá roli nováčka v MotoGP, ví své Bradley Smith, a když se chcete dozvědět něco o současném českém sajdkárkrosu, jsou jedněmi z nejpovolanějších bratři Čermákové. To vše a mnoho dalšího nabízí nový MOTOCYKL. Věříme, že vás informuje a pobaví zároveň!

MOTOCYKL 11/2017 vychází ve čtvrtek 9. listopadu.

• Veškeré informace na Facebooku a Instagramu nebo na motocykl-online.cz
• Předplatné na send.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: Alza, Floowie a Wooky

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist