globalmoto_duben_nolan




Motocykl 1+2/2017

Vánoční dvojčíslo časopisu MOTOCYKL s plakátem uvnitř míří na prodejní pulty! Uvnitř na vás čeká exkluzivní rozhovor s Masatošim Satem, šéfkonstruktérem nové Hondy Fireblade, a podrobné představení konkurenční protizbraně Suzuki GSX-R1000/R. Ve srovnávacím testu vedle sebe postavíme ryzí superbiky BMW S 1000 RR, Aprilii RSV4 RF, Yamahu R1 a jejich nakedbikové sourozence: poradíme vám, do jaké koncepce má dnes u těchto značek smysl investovat. Provedeme vás nezávislou motocyklovou scénou New Yorku a na závěr vás seznámíme se ženou, kterou budete chtít poznat osobně.

Tím ale výčet zajímavostí Motocyklu 1+2/2017 rozhodně nekončí. Fanoušky cestovních endur potěší redakční srovnání dvou ikon tohoto segmentu – Hondy Africa Twin a BMW F 800 GS – či test Husqvarny 701 Enduro. Na vyznavače nakedů a roadsterů uvnitř zase čekají testy Ducati Monster 1200 R a Yamahy XSR900.

Nemohli jsme vás ošidit ani o fascinující příběh elegantní Ducati 900 SS, motocestopis až z Tanzanie nebo řadu rozhovorů se jmény jako Michal „Indi“ Dokoupil či freestyle motokrosař Alexej Kolesnikov. Nechybí ani shrnutí pro Českou republiku velmi úspěšné sezony supermota nebo portrét legendy české silnice Václava Paruse.

Více už ale prozrazovat nebudeme. Zásoba motorkářské zábavy a informací na vás čeká v každé dobré trafice nebo pod odkazy níže. Užijte si ji! Přejeme vám klidné svátky – ideálně v sedle vašich strojů. Redakce časopisu MOTOCYKL.

MOTOCYKL 1+2/2017 vychází ve středu 21. prosince

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist