europ_asistance_2024



VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
ZZZHonda (0) napsal 02.08.2012 v 21:56

Rukka je vážně výborná.Ne je nejlepší.Měl jsem od PSI Aqua bundu a kalhoty a ještě je mám.Jsou na prodej.Ale pak jsem jel na 16 dni na Island.Říkal jsem si tam bude pršet a vítr atd to chce něco pořádnýho.Koupil jsem Rukku Air Vision a nemá chybu.A v létě to je mazec jako kdyby jste na sobe nic neměly.Konec pocení. To propracování ta kvalita a ten komfort je na nejvyšší úrovni.Mám porovnání od Psi.Dobrý ale S Rukou nesrovnatelné.PSI komplet CCA 23000 Rukka 36 000 Rozdíl 30% ale v komfortu, zapínaní rukávů bundy, neoprénového límce vzdušnostiatd je rozdíl 300%Doporučuji cestovatelům.

refi (0) napsal 27.11.2009 v 21:12

Děkuji za vysvětlení Vaší cenové politiky. Každopádně právě dnes jsem koupila rukku air vision v dámském modelu na Slovensku za 996 euro za set. Oproti Vaší nabídce tedy rozdíl v můj prospěch o téměř 6 tisíc kč... Můžu všem v Česku jen doporučit, jejich přístup ke klientovi je velice příjemný a slevy opravdu zajímavé.

TomasTT (3) napsal 20.11.2009 v 11:58

Ceny pro každý trh si stanovuje konkrétní regionální zástupce RUKKA. V našem případě jsme v regionu s Polskem a tuším Slovenskem. Každopádně je musíme informovat o každé sebemenší změně ceny a všechno se schvaluje. Od listopadu schválili slevu na některé modely o 20% (termín byl shodný s Anglií). Komplet Airvision je u nás za 32 tisíc s DPH, v Anglii naprosto stejná cena). Záleželo totiž na tom, kdy kdo nakupoval - my jsme dostali letošní zásilku až na jaře ale většina prodejců v Německu už vloni. Takže mohli nasadit výprodej dřív. Každopádně ty ceny určuje zástupce Rukka a my pod ně jít moc dobře nemůžeme. Je to jako se vším - až bude náš trh takový, jako v Německu, tak... :) Prostě náš odběr je ve srovnání s nimi nasrovnatelný. Protože Rukka platí dopravu zboží i zpětné zasílání oprav a výměn, tak i tyhle ceny jsou v různých zemích různé a to se promítá do cen toho kterého území. Zaslání bundy do továrny z ČR je téměř 2x dražší než stejná zásilka z Německa.. Prostě s některými věcmi se nedá nic udělat. Každopádně na standardní Marco a Mia (+Unit kalhoty) a na komplety Airvision máme teď slušné slevy a víme, že třeba Airvision komplet se v běžných velikostech v okolních zemích shání problematicky nebo je nesehnatelný. My je máme okamžitě.

Pytel.sp (-5) napsal 17.09.2009 v 08:10

Bundu od Rukky jsem koupil na jaře za 480€.
S hadrama od Nazranu které stojí polovinu
se to v žádném případě nedá srovnat.
Nejvyšší čas dokoupit kalhoty,
na západ od nás maj zrovna slevy a dokonce
i na kvalitní finské oblečení.

Petrmoto (0) napsal 13.09.2009 v 16:37

AirVision bunda, kalhoty - $ 2080

Petrmoto (0) napsal 13.09.2009 v 16:34

Skoro rok jezdíme s manželkou v "Armacoru" s drobnou úpravou žebrovaných protektorů. Manželka musela vyměnit páteřák. To "dokonalé" žebrování ji při opírání sdíralo kůži na páteři až na krev. Kolenní protektory šly ven také. Paměťový efekt gumy je silnější, než naše vůle odolávat bolestivým otlakům na kolenou.
Jinak tento oděv odolává letnímu slunci i dlouhodobému dešti. Lehké provlhnutí v oblasti třísel po tříhodinové jízdě není problém. Odolnost vůči vodě je velmi dobrá.
Škoda jen, že bezpečnostní parametry nejsou tak dobré jako u značek Stadler, BMW nebo Halvarssons. Doba potřebná k prodření jednotlivých částí oděvu je u tohoto modelu krátká.
A zmiňované ceny? Každá kvalita a garance něco stojí . Kdo chce "ušetřit" může nakupovat v zahraničí. Rozdíly v cenách jsou i 35 % oproti cenám v ČR. ( AirVision bunda,kalhoty - 80)
Značka nabízí eleganci, komfort a vyšší cenu.

TomasTT (3) napsal 08.09.2009 v 14:34

Jak jsem psal - redaktoři si vybrali zrovna tohle oblečení ale v nabídce jsou typy od necelých 13 tisíc až po třeba 2000EUR za oblečení s těmi speciálními protektory. Neznamená to, že všechno oblečení stojí stejně. Všechno má 5 let záruku ale liší se materiály a technologie. Je rozdíl jestli je goretex v trilaminátu nebo v trilaminátu v úpravě coolblack nebo jestli je to membrána mezi dvěma látkami. To jsou docela zásadní rozdíly.
Pokud jde o dotaz nebo připomínku, proč u nás někdo není schopný něco takového šít, tak je to asi stejné, jako proč u nás někdo není schopný vyrábět stejně kvalitní a hezké motorky jako dělá yamaha, honda nebo si dosaďte svou oblíbenou značku. Ušít oblečení dneska, to chce továrnu. Proč je takový problém získat třeba certifikaci goretex? Protože vám jezdí kontroly a dělají namátkové kontroly, vyžadují zasílat vzorky na testování od všecho, co děláte i v průběhu roku a při sebemenším zaváhání vám seberou depozitní peníze, které jste jim museli zaplatit předem na garanci atd. A dostat se k materiálům s nejdelší zárukou (což je těch 60 měsíců) je i pro velké oděvní továrny problém. Dělali jsme několik věcí pro jednoho českého výrobce profesionálního oblečení pro policii, záchranáře apod. Technický ředitel se tenkrát pokoušel získat certifikaci na 2 letou garanci a bylo to peklo. Myslím si, že by to při produkci největších českých výrobců zvedlo ceny třeba na trojnásobek a pak by neměli šanci konkurovat. Musíte vyrábět (a prodávat) docela velké série. Tohle se týká všech technologických vychytávek - třeba ty protektory nebo teď bude nově kevlarová látka s keramickými body, tuhle látku dostanou k dispozici na rok 2010 jen dva výrobci na světě apod.

devastator (-4) napsal 31.08.2009 v 21:02

lihy -----dobře...valet se na elefantu v hadrech 40 a propálit je nechat si je poblejt od skopčáka celkově srazy bych se bál že mito někdo šlukne ze stanu...

Lihy (3) napsal 29.08.2009 v 22:20

Kdyby mi tak moc záleželo na komfortu tak necestuju na motorce, ale klimatizovaným vozem.
Takže já zůstanu u své oblíbené nízkorozpočtové kůže, x letou záruku neřešim bo to stejně dřív někde zválim a rozervat hadry za 40 kolíků, tak mi jebne Holt názor socky

Anti (390) napsal 29.08.2009 v 16:36

Ano,věřím že za ty prachy je velká kvalita.
Taky věřím,že pokud někdo mění motorku každý 4 roky a kupuje novou z vyšší cenové kategorie,tak že to pro něj není zas taková rána.Ale mě by takový komplet stál to co motorka.Proto se tím nebudu zabývat.Jelikož to nikdy nevyzkouším,tak nepoznám rozdíl a nebude mě to mrzet.Svůj ke svému.
Každopádně dobrá inspirace až vyhraju tu sportku

Pjercak (48) napsal 29.08.2009 v 13:51

Hmm zajimave vubec sem nevedel že nějaky takovy vyrobce je asi to bude naslapané oblecení kdo jednou vyzkouší asi jiné nechce.
Bohuzel taky hodne nakladne
Ja jezdím v Psi-textilu a sem spokojen s pohodlim po 3rokach sem tam trcela konec nite ale to sem poresil doma ajeto OK psi ma možná trosku vyšši cenu ale jeto jen relativní...

Ericos (0) napsal 29.08.2009 v 10:49

tiež mám bundu Rukku, Air Vision a nemôžem povedať jedno krivé slovko... komfort je úplne niekde inde ako Padana, alebo 4SR, nechápem ako to môžete zrovnávať... kamarát má bundu Anarchy (4SR) a je to fakt šmejd, chrániče ani poriadne nesedia, je nepohodlná, fúka do nej, atď atď... ja som maximálne spokojný, už prežila jeden "veľký pád" a prežila, skoro nič jej nie je... a cena? pred 2 rokmi u nás 27 000 sk, ja som ju kúpil so zľavou cca za 20 000 sk...

PeterV (0) napsal 29.08.2009 v 08:31

Ja mam od Rukky bundu i kalhoty neco pres 4 roky. Kupoval jsem to u Louise ve Vidni a komplet me vysel na cca. 20 tisic. Bylo to sice docela dost, ale nemuzu si to vynachvalit. Kalhoty si beru v zime i na snowboard. Jedine co mi nevydrzelo byly spodni zipy u nohavic. Vyborny je vnitrni limec z neoprenu, takze za deste netece z helmy za krk Rozhodne moje dalsi hadry budou o stejneho vyrobce. Muzu jenom doporucit.

devastator (-4) napsal 28.08.2009 v 20:18

nevim čim to je ale já se nejlíp cejtim v motokrosovejch hadrech bundu mám jag s camlem a pohoda...jo kvalitu si nechaj zaplatit ..ale když spočítám komplet výstroj rukka tak za to je luxusní dovolená na bajku na pár tejdnu...proč nejni českej výrobce to už nemáme schopný lidi??? nebo musíme furt vozit srače z pakoše čingu???

sramis (95) napsal 28.08.2009 v 17:26

Mít prachy tak do nich jdu.. Jenže tolik peněz má málokdo..

Felotron (-1) napsal 28.08.2009 v 12:01

Potreboval bych neco na leto... Budu uvazovat a setit ;)

acALIEN (-4) napsal 28.08.2009 v 10:51

To nafukovani se mi libi

Kostěj (1) napsal 28.08.2009 v 10:18

nádhera... ale vzít si na sebe hadry, které stojí jako půlka mojí motorky - to by mi asi neprošlo Kažkodpádně v tom musí být jako v balvnce.

TomasTT (3) napsal 28.08.2009 v 10:08

K tomu poměru cena/výkon je potřeba porovnávat fakt porovnatelné. Nejprodávanější evropský typ Rukka je oblečení Marco a kalhoty Unit. Je to goretex (ne vložka, goretex je součástí látky), včetně prodyšných protektorů a neoprénového límečku vyjde bunda na asi 13 tisíc s DPH. Zajímalo by mě, kteří výrobci nabízí za podobnou cenu podobnou technologii s pětiletou zárukou. Pakistánci těžko. Docela dobré vodítko je právě goretex. Získat certifikaci znamená třeba řídit kvalitu výroby, sledovat to a ne jen vymyslet první design a nechat vyrobit ověřovací sérii. Oni testují i produkci, jestli se fakt švy lepí, jestli se někde nešetří a to jiní výrobci membrán nedělají a tak se může na výrobě šetřit. Je to věc názoru. Ale dost dobře to nejde porovnávat, protože moc není s čím.

hiffson (5) napsal 28.08.2009 v 10:04

40koliků?? Já pořídil Revit TrackOff a Dakar ve slevě 50procent za 9tis a od 0stC do 35stC jsem na nich nenašel jedinou chybu. Ale když chce někdo něco extra, lítá na severní pól, do vesmíru, na Mars na dovču tak proč ne..

Sinner (24) napsal 28.08.2009 v 10:04

No mam textil. bundu od PSI a nemůžu si naprosto stěžovat. Tohle mi přijde malinko překombinované. A co když se v tom vyválím a ty polštářky prošoupu? Přesto to může být zajímavé, zase, ale na druhou stranu, už u PSI jsem "kňučel" nad cenovkou , tady by mě asi odvezli.

TomasTT (3) napsal 28.08.2009 v 09:58

Ceny (kromě výprodejů a slevových akcí) jsou pro celou Evropu stejné. Liší se jen náklady na dopravu z továrny a DPH.
A když jde o ceny, tak je potřeba vzít v úvahu, že RUKKA má neomezenou pětiletou záruku (i na vložky) a používají např. goretex s odpovídající garancí výrobce. I goretex se dělá v různých verzích a některé vydrží x tisíc ohybů a jiné třeba 50x tolik. Takže když se po 3 letech rozbije zip nebo někde bude bunda protékat, tak to přímo v továrně opraví nebo vymění za novou nebo nový model.
U těch nejvyšších modelů (zejména sportovních) dělá polovinu ceny sada protektorů APS AIR od Down Corning. Na rozdíl od jiných výrobců v kategorii se ty protektory vrátí do původního tvaru. Stojí to šílené peníze ale u některých modelů ty levnější nedělají. A u kůže je to fakt těžké srovnávat, protože kožený trilaminát moc výrobců na světě nedělá a už vůbec ne ve strečové kombinaci a v úpravě, která v černé barvě odráží slunce jako by byla čistě bílá apod. Jsou tam desítky technologických vychytávek a je to fakt těžké srovnávat i třeba s trilaminátovým oblečením BMW, které jsem před přechodem na RUKKu považoval za špičku (cenově srovnatelné).

Rico (0) napsal 28.08.2009 v 09:38

Cena oblečení mi přišla taky hoodně vysoká, až zbytečně. Ale po najetých více než 5tis km v Rukka Airvision jsem hodně změnil názor. Kdo nevyzkouší, neuvěří.Neskutečný luxus

Natsu (0) napsal 28.08.2009 v 09:31

kua, kozene kalhoty a bundy, ne kombi...este spim...

Natsu (0) napsal 28.08.2009 v 09:31

pise se tu ze delaj i kombinezy pro supersporty, jake by bylo porovnani s a*, psi, berik atd?

Georgik (76) napsal 28.08.2009 v 08:23

Možná by nebylo od věci kouknout za kolik se to dá pořídit venku, nedivil bych se, kdyby to bylo minimálně o třetinu levnější, jak to tak bývá...

Jacob_M800 (0) napsal 28.08.2009 v 07:48

Cena je hodně vysoká, ale s Padanou a podobnými se to absolutně srovnat nedá, je to asi jako srovnávat Fabii s Lexusem 600. Oblečení je to asi nejlepší, jaké znám, ale já nakonec pořídil STR (Lindstrands), to je taky celkem na hodně vysoké úrovni a vejdu se do 15-20tis za komplet. Ale nemít omezený rozpočet (nebo ne tak moc), Rukka je moje. Nakonec Rukka taky není pro ježdění okolo baráku, ale na dlouhé cesty, pak to asi každý ocení.

Fusioon (-19) napsal 28.08.2009 v 07:09

Podla mna veci od Padana, 4SR alebo Fox niesu o nic menej "move" a komfortne, a ceny su prehnane!

Koloběžkář (0) napsal 28.08.2009 v 07:05

první sada cca 42.000 a ta druhá cca 32.000, řekl bych že je to dost

novej (2) napsal 28.08.2009 v 07:04

Jo 45kolíků za koalhoty to je přesně v mojí cenový kategorii

Předchozí
1 2
Následující


TOPlist