europ_assistance_kveten

Turkey or Bust 2024

Další dobrodružství synků z Miners City, tentokrát za tureckým kebabem.

Tak a jako každý rok, je to tu. Prázdniny skončily, koncík na závěr léta za náma a mně už týden svrbí ruce. Tož co s tym? No co asi, vyrazíme někam na motorce ne? Po parádních Alboškách jsme se rozhodli to potáhnout za Ibrahimem a spol někam dál. Takové Turecko a Istanbul, brána do Asie, to nezní špatně. A bo jsem na motorce ještě mimo Evropu nikdy nebyl, tak toto se jeví jako plán. Takže zítra vyrážíme já, Pokladník a Krysák (ano, Navigátor má opět omluvenku, takže zas to čeká na mně) na další dobrodružství, tentokrát směr Turecko. Jasně, že ne po dálnici, to jen kusek do Rum Uňska a pak už horama až do Turecka. Takový jakože cíl je projet Bospor z vrchu dolů a tím projet i Istanbul a pak to potáhnout na jih po asijské části kam dojedem, abychom se pak stihli vrátit domů na čas, bo robota nepočká, že. Ale hlavním cílem je si k tomu Turecku jak se tak říká čuchnout a zjisti, jak se nám tam líbí a jestli by to bylo i na delší ježdění. Takže jako vždy, motorka stojí připravená v garáži, má nové gumy (vinkly těšte se), jakysik ten rum a štangla vysočiny se tež najde a zítra ráno v 7:00 vyrážíme směr Turkey. Ty voe, já se zas těším jak malé děcko a moje žena jako vždycky taky. Takže vše cajk 😃

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):