gbox_leden



Grossglockner a okolí na víkend se skútrem

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Eso_Rimmer (383) napsal 15.02.2018 v 12:27

pokazde me prekvapi namyslenost a sebestrednost lidi, kteri jsou schopni se takhle chovat. bohuzel, neni divu, ze mame zahranici takovou povest. uz jsme skoro jako rusaci. takze chlapci, diky. nic horsiho jsem tu snad necetl.

Toni (53) napsal 12.08.2015 v 11:56

Myslím, že o "chování" v campu po odmítnutí, jste si tu asi přečetli dost..
Ale jinak fotky pěkný a hezky popsaná cesta.

Dom999 (-9) napsal 04.08.2015 v 11:47

jj přesně tak jen se vyhýbej to uděláš nejlíp
nicméně kdyz koukám na tu tvou fotku v profilu nebyl jsi náhodou na akci nezij vteřinou? jestli jo tak jsme se spoulu už dokonce i bavily... a to arogantní chování co předvádíš tady na foru tak by tomu i odpovídalo tam to taky bylo spíš na čenichovku a ne na rozhovor. a jestli ne tak se omlouvám za omyl!

bouskat (3) napsal 04.08.2015 v 11:32

Se podívej na profil, tam si nas můžeš prohlídnout. To je dobre ze se budeš vyhýbat, aspoň nebudeš zavazet. Oba jsme od Brna takže je pravdepodobny ze se potkáme

Triker1 (0) napsal 04.08.2015 v 10:21

No tak toto byla teda síla. - udělal do trávníčku pětimetrovej rygól a bláto rozházel po půlce kempu, pak jsme hodili čáru - co na to říci , je mi vás líto. Nejhorší na tom je , že podle vás soudí všechny motorkáře a ti ,,normální " si v tomto kempu pravděpodobně už ,,nevrznou " .
Můžeš sem ještě přidat vaša fotky v detailu , abych viděl komu se na cestách vyhýbat a před kým schovávat mašinu , aby ji nepoškodil, neb váš názor když to nemohu mít , tak to aspoň tomu druhýmu zničím je opravdu zrůdný.

skywalker.L (64) napsal 27.07.2015 v 13:34

Tady je teda emocí, přátelé! To si snad ani ten rakouskej dědek v kempu nezaslouží! Vychovávejte si doma svý starý, mladý a starý mladý

bouskat (3) napsal 27.07.2015 v 07:17

Rozjíždíme novou diskuzi na téma, " jaký jsme ubozaci a chudáci ze jsme nezaplatili hotově na pumpě" " proč jsme mu nerozhrabali asfalt na pumpě" a hlavně jak hrdinsky fotime motorky na zemi, na dovolenych který vlastně ani nebyli 😂"

bouskat (3) napsal 27.07.2015 v 06:15

Myslím si že jedinej kdo to nepochopil jsi ty... S benzínem to je jako stim kempem. Čtečka samozřejmě fungovala, jen se panu vermaistrovi nechtělo platit to co zaplatit musí když u něj někdo zaplati kartou... Asi málo jezdis když si se stim nesetkal, v Bulharsku a Rumunsku běžná věc. Tu motorku jsme samozřejmě jen tak položili, přece nemohl upadou to se samozřejmě motorkářům nestává že? Nevím hrdinství... Když se stane něco necelanyho nebo zajimaviho tak to fotim, sám mam par fotek skutra na zemi. Asi jezdis moc pod svůj limit.

Malp (11) napsal 26.07.2015 v 22:22

Vy jim taky na všechno skočíte .Nepochopili jste , že ten rádobycestopis je celý vymyšlený ? Copak by se někdo takhle na cestách choval ? Nebo si " hrdinně " fotil spadenou mašinu ? Neměl pár drobných Euráčů na zaplacení beneli - když se stane a někde mají závadu na čtečce ?
To přece ani není možné - to si museli vymyslet .
Jinak češtinu je lepší ani nekomentovat .

Radek_FMX (0) napsal 25.07.2015 v 18:22

dokonalej buran. Už pravopis napověděl ale jak pak hrdinové zničili trávník majiteli kempu protože měl plno...

biker-fox (7) napsal 25.07.2015 v 00:08

Pridavam se k vetsine a davam Kluci, nedelejte nam uz priste ostudu, diky

Dom999 (-9) napsal 24.07.2015 v 17:33-1

Rakusaky nema rad nikdo ne jenom Nemci. A je uplne jedno jestli je to komunita motrkaru nebo autickaru s karama odtahovkama a pod nebo karavanisti. A je jedno jestli jsou to lidi v kempu nebo pokicajti (rakouskej policajt ma vzdycky pravdu a kdyz nema tak plati pravidlo coslo jedna).proste rakouskem uz jedine projet. Nemluve o tom jak to maji vsechnno predrazeny...

apach (3) napsal 23.07.2015 v 15:23

Tak do německy mluvícího zahraničí jezdím pravidelně a co vím, tak Rakušany nemají příliš rádi ani samotní Němci. Nepopírám, že se může natrefit na docela protivné jedince, ale to mě neopravňuje jim takovýmito způsoby ukazovat svou nelibost. Ono ani nejde o to, jak moc je to poškodilo, jako spíše o princip, že to vůbec dotyčné napadlo. Byl bych moc rád, kdybychom jako motorkáři i jako Češi měli obecně dobrou pověst těch, kterým se z principu vyplatí vyjít vstříc. Jenže k tomu je jak vidím někdy dost daleká cesta...

JiB (29) napsal 23.07.2015 v 14:56+1

Tak asi každej jezdíme do jinýho Rakouska... osobně jsem tam byl za posledních 25 let nesčíslněkráte a ani jednou se mi nestalo, že by nás odmítl někdo, ať již v kempu nebo v penzionu. Takže diametrálně odlišná zkušenost - čím to asi bude???
A navíc, za posledních několik let na cestách jsme byli odmítnuti jen dvakráte - jednou v Anglii bylo opravdu plno, právě s námi dojeli poslední kteří to měli booknuté - ale majitel iniciativně zvedl telefon a za pět minut bylo zařízeno ubytko na druhé straně vsi. No a podruhé, to bylo letos v PL kdy jsme zase narazili na jeden penzion plný, majitelka nám hned ukázala dvě možnosti poblíž, v jedné z nich jsme skončili...
Závěr si učiňte každý jaký chcete

bouskat (3) napsal 23.07.2015 v 14:21

Jo k trávníku: Každej obytnak nebo karavan tam udělá po desti nebo snehu větší spoušť než my ubozaci a chudáci ják rikate s motorkou. V travnatym tipu kempu zákonitě auto zapadne. Mluvim z vlastní zkušenosti.

bouskat (3) napsal 23.07.2015 v 14:17

Určitě jsme tomu nepomohli, ale kdyby milost pan, přišel a řekl "hele lidi dete pryč je plno, nebo cechy nechcu" beru to bez problémů odejdem. Nas naštvalo to ze hned začal řvát, rozhazovat rukama, ze zavolá policajty. Bohužel jak se někdo chová k nám, chováme se my k němu. Je jedno jestli to je v A, UA nebo v UK. Ted to bylo bohužel v Rakousku. Jetse k rakusakum, problwmy jsme měli i v aute nebo v obytném aute.

apach (3) napsal 23.07.2015 v 13:25

Tak je pravda, že Rakušané jsou prostě sví. Jejich nátura mně také většinou nevyhovuje. Ale jsem si jist, že tomu rozhodně nepomůžu tím, že je vyškolím na jejich udržovaném trávníčku. Spíše naopak, jen je přesvědčím, že kdokoliv na východ je hovado, kterému potřeba před nosem zavřít dveře. Už za císaře pána platilo, že co Čech to šmejd a šmelinář. Mají to silně vkořeněné. Možná si také vzpomenete na cedulky "Češi nekrást, máme kamery" v příhraničních obchodech. Pokud chci být vážený zákazník, chce to slušnost, ohleduplnost a pochopení jejich naturelu. Ono se to pak časem zlomí. Jenže se obávám, že zrovna Vy jste je spíše utvrdili v jejich zkresleném vnímání reality ;)

Dom999 (-9) napsal 23.07.2015 v 13:19

Nikdy a nikde nebyl problem s ubytovanim ve skoro celi evropw co jsem byl nikdy nebyl problem. Vzdycky je problem jeno v Rakousku. Staci to takhle?

apach (3) napsal 23.07.2015 v 13:03+1

Pokud by Váš cestopis byl jen o těch krásných fotkách, pak palec nahoru. Jenže to Vaše chování mně těžce hnulo žlučí.
Vloni jsme se s kámošem dostali do podobné situace, kdy jsme navíc po celodenním dešti a popojíždění v dálničních kolonách na cestě pryč z Alp (kde pak i v srpnu sněžilo), hledali ubytování v rakouském Gmundenu. Obyčejně se chovám velmi slušně, tehdy to v dané situaci navíc bylo z mé strany maximum možného, ale stejně nás žádný penzion nechtěl ubytovat. Jeden docela hnusný byl zcela prázdný, prázdné parkoviště i hospoda, všude v pokojích tma, ale odmítli nás s tím, že mají plno. Pomalu se smrákalo, nálada na bodu mrazu a pro nás těžce nepochopitelné jednání. Konečně však začínám rozumět tomu, proč. Nejsme na tomto světě sami, ono se nám to stejně většinou oklikou vrátí zpět, často i s úroky. Jen je hloupé, když to negativní přibere i lidi, kteří jsou v tom nevinně...

Meli (195) napsal 22.07.2015 v 17:47+1

Řeknu vám bál bych se tu zveřejnit nějaký text protože tu se nikdo s nikym nemaže

Je sranda že něco jako poničený trávník nebo v jiném cestopise ukradená vajíčka tolik rozohní čtenáře A při tom právě tyhle "perly" dávaj pisatelé do cestopisů jako oživení a často jsou vymyšlené a nestaly se... No a kdyby jo? - Jste paka ale je to vaše věc a já vás převychovávat nebudu... stejně jako nebudu převychovávat každého řidiče co jede jako prase, nebo jede na červenou na železniční přejezd že...

A cestopis? Četl se mi hezky, dobrá inspirace, jen je mi líto že tu Motorkáři.cz nemaj někoho na korektury chyb. Né že by drsný motorkář musel znát pravopis ale těm méně drsným by se to pak líp četlo.

P.S.:Pěkné video - jen mi nejde zvuk - asi autorská práva k nějaké hudbě co? Škoda.

viking (0) napsal 22.07.2015 v 17:44-1+1

Moc pěkné fotky i video,pěkně popsaná cesta.

TomHorn (49) napsal 22.07.2015 v 10:43+8

Něco tak otřesnýho jsem tady ještě asi nečetl. Vy poničíte cizí majetek proto, že vás nenechal ubytovat?! Možná vás neubytoval proto, že neměl výběh pro prasata. Na druhou stranu vám na pomoc zastaví několik "hodných rakušáků", ale pro vás možná jenom zasraní slušňáci, že. Z kterýho slumu jste vylezli? Možná tam raději zůstaňte a nikam do ciziny nejezděte nebo si snad přelepte značku cz. Bohužel kvůli několika takovým primitivům, je často posuzována i ta normální část motorkářů, kteří respektují zvyklosti země, kterou navštěvují. Zbytek co bych chtěl dodat, už je zde uvedeno, snad jen to, že vaše reakce na komentáře a pravopis podtrhují váš charakter.

Toecutter. (275) napsal 21.07.2015 v 21:08+1

" Na svých hladkých gumách jsem se dvakrát otočil kolen nohy na tom anglickým trávníčku, v domnění že ho nějak poškodím, zatím co Dominik to pojal velkolepějc a se svýma Mitaskama E 07 dakar v omezovači udělal do trávníčku pětimetrovej rygól a bláto rozházel po půlce kempu, pak jsme hodili čáru "

Jste si jako mysleli že když rozhrabete nějakému dědovi " mašinama" trávník za to že vás zjevně právem poslal pryč tak tu stoupnete v ceně !? ...docela trapný...měl na Vás ty rakouský benga zavolat a pak bych chtěl vidět jak budete házet čáru frajeři.

Mimochodem soudě podle reakcí "účastníků zájezdu" věřím spíše tomu dědovi.

JiB (29) napsal 21.07.2015 v 15:38+4

Jestliže nestojíte o diskuzi, tak prosím zakažte diskuzi (jde-li to tady) a máte po problému.
A pakliže máte diskuzi otevřenou, tak se nedivte, že se najdou lidi nesouhlasící. Jsme každej jinej, takže co člověk to názor. A ty, jak známo, nemusí být pouze souhlasné.
A komentovat Vaše chování může tím pádem také každý, to není jen právo těch, co Vás znají (zajímavý ale nerelevantní argument).
Publikací cestopisu nesete kůži na trh s plným vědomím doprovodného rizika.
Tož tak, můj názor byste asi neradi četli...

Dom999 (-9) napsal 21.07.2015 v 14:34-1

Vsem.zucastnenym dekujem za reakce a tim bych celou diskuzi rad uzavrel. A pro zasrany slusnaky bych rad podotkul a zaroven je SLUSNE POPROSIL aby zadne dalsi komentare nepsaly nebot o ne nestojime. A kometovat nase chovani maji pravo pouze lide co nas znaji popr byly primo ucastni jakehokoliv momentu z cestopisu. Dekuji.

chlup2 (2) napsal 21.07.2015 v 09:29-1+2

Idioti na cestách a ještě se s tím chlubí.

bouskat (3) napsal 21.07.2015 v 08:58

Pisu další, tak nezapomeňte poplivat. Opět z Rakouska + Italie. Brzy i ve vašich knihovnách!

Rnx (16) napsal 21.07.2015 v 08:43+1

bohuzial, lamy a kretenov najdes vsade plny kybel (ten rakusak to ale nebol). Bouska, uz radsej nic nepis.

udinar (40) napsal 21.07.2015 v 08:11

Fotky článek autor pak se mám divit, že se na mě, jako na čecha, v zahraničí dívají přes prsty!

zelyvel (0) napsal 21.07.2015 v 00:05

Já jen k tomu Postalmu - vjezd tam stojí 3,50 éčka, stejně jako předloni. Byl jsem tam dva týdny zpátky. Jinak se mi to tam celkem líbí, je tam klid, sice tam nejsou panoramata jak na GG, ale alespoň se tam nejezdí v kolonách :).

K chování ani cestopisu se jinak raději nechci vyjadřovat.

Předchozí
1 2
Následující


TOPlist