europ_asistance_2024



Sedm statečných aneb Makarská Riviera

Kapitoly článku

Den 2. - čtvrtek 23.6.2011

Ráno balíme a vyrážíme směr pobřeží. Slunce svítí,počasí vychází…rozpálený asfalt dělá na krajích pneumatiky fialové fleky.. A my projíždíme celým pobřežím Chorvatska. Nádhera! Vpravo moře, vlevo skály a před námi klikatá se táhnoucí cesta směrem Makarská Riviera. Dorážíme do cíle okolo 6 hodiny večerní.Lada se jde zeptat na ubytování. Super, berem a jdem se ubytovat. Cena přijatelná.

Den 3. - pátek 24.6.2011

Další den: koupání a odpočinek.... Po dlouhém diskutování, jsme se rozhodli, že jedem na nejvyšší horu Riviery, Sv.Jure. Po obědě se vyráží, projedem Makarskou, ale žádná cedule. Vracíme se a ptáme se místních. Ti nás posílají krásnou cestou do kopce, kde se ani auto nevyhne, natož tak motorky....Ale po chvíli najíždíme na křižovatku a tradá po krásné rovné asfaltce, až k místu, kde je vrátnice. Platíme každý 40kun, vrátný zvedá závoru a nás čeká cesta 25km prudkým kopcem svěr vrch.Tam před námi chodí po cestě koně, a tak je pouštíme a jedeme dál, až na vrchol kopce. Zde se musíme vyfotit. A ten výhled - nádhera! Každému doporučujem!

Den 4. - sobota 25.6.2011

Další den jdem k moři, když už jsme tady :) Voda ale není úplně podle našich představ, no nedá se nic dělat, když už jsme tu. Opravdu moc se koupat nedá, tak chodíme různě na pivko a tak... Je ti otužilí se koupali. Docela je i vítr. Ten byl ostatně vcelku silný po celý víkend. Ale to nám ani nevadilo.

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (19x):


TOPlist