gbox_leden



Cesta po hranicích našeho státu

Kapitoly článku

Je tu poslední vstávání, poslední den našeho, teď už bych řekl  ,,krátkého výletu´´. Týden utekl jako voda. Výrážíme časně zrána a míříme na krátkou zastavku do Neratova, kde se nachází kostel Nanebevzetí Panny Marie se skleněnou střechou. V blízké prodejně kupujeme pivečko z poutního pivovaru, abychom si domů dovezli nějakou památku. Dál už jen ukrajujeme poslední kousky naší cesty kolem hranic České Republiky a již přemýšlíme, kam se vydáme příště.

Domů přijíždíme v 17:30 po ujetí 466km. Příjde nám to jako včera, co jsme vyjížděli do neznáma. Celkový dojem je nepopsatelný. Nádherné klikaté cesty, málokdy poničené. Krásná příroda a ještě krásnější architektura. Skoro celou dobu minimální provoz, nejspíše I z toho důvodu, že jsme vyrazili mimo hlavní sezonu a že jsme si výbírali méně profláknuté trasy. Prostě zážitek, který nám nikdo nevezme. Spousty cestovatelů a výletníků vymýšlí, kam by se podívali do zahraničí a přitom u nás je tak krásně.

Celkem jsme najeli 2800km . 

Nakonec jsme se plus mínus vlezli do 10 500,- na osobu (Strava , benál a ubytko )

Přejeme  i ostatním spousty krásných zážitků a objevením mnoha krásných cest a míst, ať už u nás, nebo kdekoli na světě a hlavně: Kolama dolů!

S pozdravem Jirka a Matěj. 

(Bmw F650 GS Dakar / Triumph Tiger 1050)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (30x):


TOPlist