gbox_leden



NTP Bosna a Hercegovina 2021

Vyprávění o tom, jak vám jedny vysypané rozvody na Tenerce změní plány na celou dovolenou – aneb jak rakija a trocha improvizace vyřeší všechny problémy světa.

Kapitoly článku

Těším se, jako fakt se kurva hodně těším.  Po roce jezdění kolem komína a projetí naší republiky a Polska křížem krážem se konečně vydáme VEN. Je pravda, že jsme se snažili využít i dobu „velké C sračky“ co nejsmysluplněji, přesto jsem vždy jaksi podvědomě cítil, že je to jen jakási náhražka. Takže konečně vyrážíme déle jak na týden, a konečně je to alespoň přes 3 hranice. Haleluja. Bosna a Hercegovina byla naplánována už minulý rok, ale nějak nám to soudruzi všech zemí zkomplikovali a bylo po ptákách. Ono se nám soudruzi všeobecně opět vyznamenali, ale to je jiná story.

Termín zájezdu, našeho ochotnického spolku NTP moto jsme zvolili záměrně na začátek září, abychom bez potíží zvládly všechny naplánované, odložené a posunuté rodinné dovolené a všeobecně zbytečně nejitřili rodinnou atmosféru. Přece jenom chceme příští rok na 3 týdny na Kavkaz, tak proč si to záměrně komplikovat už dopředu. Komplikací se nepochybně i tak najde dost. O tom žádná.

 

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (36x):


TOPlist