gbox_leden



Bosna a Hercegovina září 2019

Kapitoly článku

Co na závěr. Rádi někam vyrážíme, ale také rádi se i vracíme. Motorka šlapala jako japonské hodinky, nepotkal nás žádný problém, žádný nepříjemný zážitek. Kromě trochu deště třetí den bylo v podstatě pěkné počasí, takže mi nezbývá než konstatovat, skvělá dovolená!!!  A co dál?  Přeci bude další. Teda až příští rok, ale už teď se mi začínají v hlavě střádat plány. Kam? Nechte se překvapit :-)

Každopádně kdo vydržel číst až sem, tomu děkuji a může si jít udělit kulatou sušenku, byl to obdivuhodný výkon. Nějak jsem se rozkecal. Je to první takhle dlouhá věc od přijímaček na střední ( a to je ale opravdu hoooodně dávno) co jsem kdy napsal, tak snad to nebylo úplně strašné a dalo se to číst. Za případné překlepy a chybky se omlouvám, čeština nikdy nebyla mou silnou stránkou (tak hrozné to nebylo, pozn. korektora). Cílem bylo dát tipy všem podobným jako jsem já, kteří právě z cestopisů a videí čerpají inspiraci pro své motovýlety na zajímavá místa. To se snad povedlo. Snažil jsem se místa a názvy psát tak, aby při zadání do mapy.cz Vám je to lehce ukázalo.

No a pokud se na tu nádheru chcete podívat ve videu, tak můžete zde jako celovečerák :-)  nebo je to tam i po kratších dílech. A komu stačí jen sestřih, může kouknout na trailer. Tak hezkou zábavu

 

 

 

 

 

 

Motocestování zdar a kolama dolů. Jirka

Jinak další videa zde: https://www.youtube.com/user/TheKlokanJack/videos

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (41x):
Motokatalog.cz


TOPlist