europ_asistance_2024



Vyhrajte třídenní pobyt v hotelu Dolte

Ve spolupráci s motorkářským hotelem Dolte jsme pro vás připravili na léto soutěž o třídenní pobyt s plnou penzí pro dvě osoby. Stačí správně odpovědět na jednu otázku a mít štěstí při slosování.

Bikers Hotel Dolte se nachází v klidném prostředí obce Sobotín a svou polohou v podhůří Jeseníků je přímo předurčen k motorkářským vyjížďkám. V okolí najdete nejenom spoustu parádních horských silnic, ale také krásnou přírodu, turistické atrakce a spoustu dalších možnosti pro využití volného času.

Hotel Dolte si nezakládá ani tak na luxusní úrovni ubytování jako na přátelské atmosféře a poctivé domácí kuchyni, kvůli kterým se do něj hosté rádi vracejí.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Co znamená jméno hotelu DOLTE?
    • Je to zkratka: Dobré Odpočinkové Letní Termální Eldorádo
    • Vznikl spojením jmen Doležel a Těhník
    • Byl následně upraven z názvu Dolce vita jen na DOLTE

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Hotel Dolte - J.M.PET Hotels

    Hotel s restaurací v podhůří Jeseníků se zaměřením na motorky,čtyřkolky a lidičky se stejnou vášní ! Nabízíme úžasnou atmosféru, poctivou kuchyni a okolí plné skvělých silnic a cílů, které stojí za shlédnutí. Střechu pro sebe i motorku najdeš u nás na dvorku !!!



TOPlist