europ_asistance_2024



Staňte se na týden redaktorem a otestuje BMW F 850 GS

Chcete si zkusit naší práci? Máte básnické střevo? Jste jezdec cestovního endura? Zajímá vás nové BMW F 850 GS? Jestli jste na všechny otázky odpověděli kladně, máme pro vás připravenou možnost týdenního testu tohoto bavorského stroje. Jen musíte mít trošku toho štěstí a projít naším výběrovým řízením.

Kapitoly článku

Tohle Báwo je jednou ze tří motorek, které nám stojí letos v redakční garáži, toho jste si asi už všimli. Vláďa už nějaké své postřehy zveřejnil, teď doděláváme jeho kompletní test, ale co na takovou motorku řekne motorkář? Takový, který za rok neosedlá x dalších motorek?  A jak je to vlastně s tou objektivitou, která občas přijde na přetřes? Někteří škarohlídi říkají, že motorky musíme chválit, když je máme půjčené na celou sezónu, jiní čtenáři zase říkají, že máme super práci (což je pravda). Teď není nic jednoduššího, než se přesvědčit na vlastní kůži. Díky českému zastoupení BMW dostane jeden z vás příležitost GS regulérně otestovat a zažít tak, jak chutná náš každotýdenní chleba.

Už se na vás těší, oba :) 

Stačí k tomu splnit pár věcí. Samozřejmostí je řidičák na velkou motorku, o tom se nemusíme bavit. Dále po vás požadujeme jisté zkušenosti s motorkou stejné kategorie. Náš dočasný kolega by měl ideálně nějaké cenduro vlastnit, měl by s ním mít leccos nakrouceno a protože je malé GS dobře připravené pro jízdu v terénu, měl by něco málo umět i tam. Snadno se o tom přesvědčíme přes jeho profil v naší databázi, což je další z podmínek účasti. Už tam se projeví, jestli je dotyčný schopný dát dohromady víc než dvě souvislé věty, ale to není všechno. Ještě by měl mít na našich stránkách zveřejněný cestopis, který nám o jeho schopnostech napoví asi nejvíce. Může to vypadat přísně, ale jde nám o to, aby tahle akce byla přínosná i pro ostatní, a to by dost dobře nešlo, kdybychom vybrali někoho s minimem zkušeností.

Velké GS nám pomohl otestovat Milan Engel, u malého to vezmeme z druhého konce

A jak to všechno bude probíhat? Pokud splňujete všechny výše uvedené podmínky, stačí napsat email na info@motorkari.cz, kde se představíte, napíšete, proč bychom měli vybrat zrovna vás a připojíte odkazy na profil, cestopis a případně na další články, galerie či další reference. Pak nezbývá než čekat, jestli vás vybereme. Pokud ano, zažijete v týdnu od 22.7. do 29.7. standardní život českého motocyklového novináře. Vyzvednout motorku, najít si čas na ježdění, domluvit si focení, neustálé psaní poznámek, případně natočit video, nakonec vrátit motorku a samozřejmě napsat článek. Aby to nebylo úplné vhození do vody, bude vám během toho k dispozici Vláďa Novotný se svým dlouhodobě testovaným GSem, a pokud budete mít zájem, dá vám i nějakou tu lekci offroadového ježdění pro zdokonalení. To zní dobře ne? Tak vzhůru za klávesnice! Sami jsme zvědaví, co na takto strávený týden řeknete a jestli se vaše názory na BMW budou nějak lišit od těch našich.

Děkujeme za zájem. Z došlých odpovědí jsme vybrali čtenářku, která si stroj půjčí na test v termínu od 22.7. do 29.7.2019

Zde je její test. Díky.

Psaní, přemýšlení, debatování, vše pod dohledem toho nejpovolanějšího :) 

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček (Odebírat články autora) - Výška redaktora: 183 cm
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)
Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 30 Kč od 5 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
čimsa přispěla 9 Kč
Ritchy přispěl 1.5 Kč
Freddy_X přispěl 9 Kč
Dawes přispěl 9 Kč
juryna007 přispěl 1.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz


TOPlist