gbox_leden



Interphone tour 2010

Po sněhu již není ani památky a jaro se konečně dostavilo v celé své kráse. Přípravy na zahájení nové motorkářské sezony vrcholí a většina z nás již vyjela na svých strojích absolvovat první letošní kilometry. Většina z vás přes zimu jistě nezahálela a po dlouhých zimních večerech spřádala plány na teplé měsíce. I my jsme nezahálely a připravovali pro Vás jednak nové produkty Interphone, ale hlavně nový ročník soutěže CellullarLine Interphone Tour 2010.

Jaká budou pravidla soutěže Cellular Line Interphone 2010?

První změnou je výběr soutěžních pozic. Protože my pořadatelé také rádi jezdíme a máme rádi hezké silnice a hlavně zatáčkovité úseky, budou pozice umístěny vždy v blízkosti námi doporučené trasy. Slovo „námi“ možná není úplně nejpřesnější, neboť tyto motorkářsky prověřené úseky nám doporučili domorodci z daných oblastí. V praxi to tedy bude fungovat tak, že při vyhlášení pozice uvidíte tip na trip u kterého budou uvedeny GPS souřadnice s nějakou pamětihodností, nebo místní zajímavostí tak, jak jste na to zvyklý z předešlých ročníků.

Druhou zásadní změnou bude délka soutěže. Většina z Vás vyjádřila touhu zkrátit období soutěže, aby jste si mohli užít případnou výhru ještě v témže roce. Vyslyšeli jsme vás a stanovili nové termíny. Ročník 2010 bude tedy probíhat od 1.5. do 30.7. Vyhlášení výherců bude 20.8.2010 a zaslání výher do konce téhož měsíce.

Třetí změnou je počet soutěžních pozic, kterých bude letos celkem 6 a budou vycházet ve 14ti denních intervalech. Opět jako v loňských ročnících bude vyhlášena GPS pozice, kterou navštívíte, vyblejsknete i s Vámi, nebo aspoň s mašinou a po splnění i ostatních pozic zašlete na e-mail: soutez@recall.cz . Podmínka pro zařazení do slosování je návštěva minimálně 3 z 6 námi vydaných GPS souřadnic.

Čtvrtá změna je spíše kosmetická ale věříme, že vás potěší. Víme, jak je cesta na motorce zábavná, ale občas i namáhavá. Tělo si potřebuje odpočinout a nabrat nové síly. Proto Vám na každé trase doporučíme osobně prověřenou restauraci, za jejíž kvalitu se dokážeme zaručit svoji gurmánskou ctí. Některé restaurace Vám po sdělení hesla Interphone poskytnou slevu na stravu, či ubytování. Tyto restaurace budou vždy přiřazeny u soutěžní pozice a budou v blízkosti námi doporučené trasy.


Níže je desatero pravidel ve stručné formě

Desatero pravidel ve stručné formě:

  1. Soutěže se může zúčastnit jakýkoliv obyvatel naší planety (myšleno člověk) ve věku od 1 do 100 let.
  2. Soutěžící musí být motorkář, tříkolkář, nebo čtyřkolkář. Splnění byť jednoho soutěžního bodu pomocí plechovky bude trestáno diskvalifikací. Proto chceme mít na fotografii i vás nebo vaše mašiny.
  3. Soutěžící vyplní na stránkách www.moto-intercom.cz soutěžní formulář. POZOR! Ten, kdo se do soutěže zaregistruje více než jednou, bude automaticky vyřazen!
  4. Uvedení nesprávných, nebo nekompletních kontaktních údajů může znamenat nezaslání případné výhry
  5. Soutěžní úkoly s tipy na trasu a GPS souřadnicemi s nápovědou budou vycházet ve 14ti denních intervalech od 1.5.2010 do 6.8.2010
  6. Soutěžící je povinen návštívit minimálně tři soutěžní pozice a zhotovit důkazní fotografie o návštěvě tohoto místa.(nápověda v podobě výřezu fota bude vždy přiřazena u GPS souřadnic
  7. NEZASÍLEJTE svá fota vícekrát nebo na několikrát! Pravděpodobnost vaši výhry se nezvýší a akorát nás tím na….štvete.
  8. Soutěžních fotografie zašlete nejpozději do 23.8.2010
  9. Každý splnivší soutěžící je zařazen do slosování o hodnotné ceny
  10. Vyhlášení výherců bude 25.8.2010 a zaslání cen nejpozději do konce srpna 2010.

O co se bude soutěžit?

5x Interphone F4 Plus








5x držák navigace nebo telefonu na motocykl CELLY FLEXBIKE







1x Poukaz pro dvě osoby na ubytování v Hotelu Bedřiška ve Špindlerově Mlýně
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):


TOPlist