europ_asistance_2024



Restaurace Tiffany - točené nealko pivo, kofola, výborná kuchyně, parkování, zahrádka, o víkendu akce

Vložil: TONDA77
Souřadnice: 49°54'24.99"N, 16°54'40.94"E
GPX do navigace
Vloženo: 07.07.2009 07:03
Typ: Moto hospůdky

Restaurace s výbornou kuchyní na cestě ze Zábřehu do Šumperka - hned u cesty na začátku obce - parkování u zahrádky, točené nealko pivo, kofola - příjemná obsluha

Hodnocení (0x):

Bod na mapě

Okolí bodu

Prohledat okolí

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře k bodu
Mega-CZ
Mega-CZ napsal 08.05.2011 v 09:20

A ještě jeden palec nahoru Toalety nadstandardně (na českou hospůdku) čisté, mýdlo v zásobníku, toaleťák k dispozici, suchá čistá zem okolo pisoárů...

Mega-CZ
Mega-CZ napsal 08.05.2011 v 09:07

Ahoj,

tak za naši šestičlennou skupinu nakonec zklamání . Restik byl v době příjezdu téměř prázdný. Obsluha příjemná. Pití a jídelní lístky okamžitě na stole. Kvalita PITÍ výtečná.

Objednávka jídla: polévky - OK
Jedno jídlo netuším...pak koleno,2x kaťak, kuřecí s broskví, řízek a rajčatový salát, losos, zelené fazolky, nakonec 3x řecký salát s balkánem.
Koleno (v denní nabídce na tabuli u silnice) - NEMÁME vyjedl nás před Vámi zájezd - NO BUDIŽ...může se stát
Kaťák - náhradou místo kolen.. no celkem nepřekvapil ani neurazil ale rozhodně to není to proč se tam vracet.
Kuřecí s broskví - OK zase klasický standart
Řízek v pohodě - ok
Losos - po chvíli z kuchyně bohužel opět NENÍ..
Zelené fazole - NEDORAZILI, ale ani nebyli účtovány
no a slaty... to nezachránili...základní zelenina čerstvá, bohužel to celé zhatili zkysané zvadlé olivy s peckou a absence balkánského sýra..

Shrnutí: Jídla se dostávají na stůl po dvou až třech porcích s prodlevou cca 5-10minut. Bohužel jdou tak jak si je objednáte, takže pokud si na závěr hromadné objednávky třeba k prvnímu řízku přiobjednáte rajčatový salát dorazí první řízek a cca s rozdílem 20minut pak salát.

Doporučení: +
nic proti, jistě se zde dá pohodlně a důstojně najíst, není to však nic co by nebylo jinde. Doporučuji vybírat jídla, u kterých je předpoklad že se v kuchyni běžně a často dělají. Tady pak nebude žádný zásadní problém.
Nedoporučuji: -
objednávat méně běžná jídla (viz. olivy, balkán, losos, fazolky)
o kterých je předpoklad že nejdou často.. Pokud vůbec budou, budou z mražáku, nebo po dlouhodobém skladování..
Nechci šahat do svědomí kuchaři, ale vsázel bych, že by Losos prošel spíše fritézou místo inzerovaným grilem. (toto je ovšem už jen domněnka)

Zápisy v deníku

  • K tomuto bodu zatím nikdo nevložil zápis do deníku
+Vložit zápis z návštěvy do deníku


TOPlist