globalmoto_duben_nolan





Téma: Jak na steaky
 
23.10.2009 v 17:13
Už tady bylo hodně vláken, ale myslím, že vlákno o steacích tady chybí. Přitom je to, jak mi jistě dáte za pravdu, téma pro motorkáře stěžejní.

Tedy jak máte rádi/y steak? Rare, medium, well done? Z jakého masa? Co k němu?

Díky tomuto vláknu jsem udělat v oblasti steaků obrovský pokrok. Steaky už nedělám ve friťáku, ale na pořádně steakové pánvi a dávám si hezky záležet. Taky jsem zjistil, že docela dobré maso na steaky prodávají v Makru, tak už nejsem odkázán jen na roštěnou. Obzvláště jsem si oblíbil rib eye, protože je šťavnatější. A taky je asi o pajsku na kile levnější, a to potěší :o)

Na druhou stranu T-bone stojí v tom Makru asi 500 kč za kilo, a to nepotěší...

Naposledy editováno 03.02.2010 20:00:57

1 reakcí na tento příspěvek Jak na steaky

23.10.2009 v 20:54 | Nahoru | #1
Jsem trochu zdegenerovanej prací v hospodě,takže steak jedině ze svíčkové a nemusí být ani z grilu-stačí na to taková ta mřížkovaná grill-pánev.je to fakt poznat.jo a radši propečenej

(reakce na) Jak na steaky

23.10.2009 v 21:49 | Nahoru | #2
vikik> No, nějak hodně krvavé nemusím, takové ty uvnitř syrové a zvenku připálené, jako dělaj ve Francii, to už vůbec ne, ale steak musí být uvnitř růžový a trošičku krvavý - jinak to nemá cenu...
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist