Foto Inzerát Provoz Najeto Cena
Přilba MT Helmets model storm ST-ONE

Přilba MT Helmets model storm ST-ONE

2022 2 490 KÄŤ
Přilba je vyrobena z kvalitního polykarbonátu. Aerodynamický design. Odnímatelná a pratelná antialergenní výstelka. Čiré plexi MT-V-25 s úpravou proti poškrábání. Plexi má přípravu pro protimlžící fólii DKS 002 (fólie není součástí balení). Vysouvatelná sluneční clona. Ventilace pro lepší prodyšnost. Zapínání přilby mikropřezkou. Nosní deflektor. Bradový deflektor. Hmotnost 1500 g (+/-50 g). Dvojí homologace ECE 22.05 a DOT (přilba je homologována jako otevřená i uzavřená). Helma je v podstatě nenošená (max 2x). Intekom na fotkách je prodán. Nejlépe osobní předání.
Shoei neotec vel.M, matt black, pinlock

Shoei neotec vel.M, matt black, pinlock

2018 8 500 KÄŤ
Prodám minimálně nošenou helmu (spolujezdec) shoei neotec matt black velk.M 57-58cm https://motohodnoceni.cz/motocyklove-prilby/shoei-neotec/ Helma je už bez interkomu!
Audio kit Interphone pro helmy HJC

Audio kit Interphone pro helmy HJC

2022 1 100 KÄŤ
Audio kit Interphone pro sety TOUR, sport, urban, LINK, active, connect a avant vhodný pro instalaci do helem typu HJC. Vlastnosti: - Audio set pro helmy HJC - excelentní kvalita zvuku - jednoduchá instalace - extra tenké provedení - perfektně padne na vnitřek helmy - kvalitní mikrofon - testováno na helmách HJC series RPHA - FG