Foto Inzerát Provoz Najeto Cena
Kawasaki VN 1600 Classic Tourer,Nomad

Kawasaki VN 1600 Classic Tourer,Nomad

2007 34 000 km 179 000 KÄŤ
Prodám Kawasaki Vulcan Nomad.Top stav!!!Chromy a hliník bez oxidace.Poctivých 34000km,nesmrtelný motor(hydroštely),kardan,kufry,opěrka spolujezdce i řidiče,padáky,držák na tel. s bezdrát. nabíjením.Pravidelný servis.Poctivá nepadená motorka bez plastů a zbytečné elektroniky,r.v 2007.Pěkný stav ,100% v originálním stavu bez jakýchkoliv úprav.Dovoz Kanada(evropská verze),od té doby jeden majitel.Koupeno v KH moto Kutná hora. Dohodě se nebráním.V případě dotazů mě kontaktujte.V případě rychlého jednání přidám otevřenou přilbu HJC+koženou bundu Choppers+ hydraulický hever na moto.
Dámská kožená moto bunda W-TEC Black Heart

Dámská kožená moto bunda W-TEC Black Heart

2023 2 990 KÄŤ
Měkká kozí kůže, pružné žebrované panely na bocích pro svobodnější pohyb, odnímatelná zateplená vložka, šité nápisy Black Heart vyjímatelné CE chrániče na loktech a ramenech příprava na zádový chránič (není součástí balení) odnímatelná vnitřní zateplující vložka (bez rukávů) 2 břišní kapsy na zip 2 hrudní kapsy na zip 1 vnitřní kapsa na suchý zip 1 vnitřní kapsa na suchý zip na zateplující podšívce neoprénové zakončení límce pružné žebrované panely na bocích rozšiřitelné konce rukávů pomocí zipu zapínání límce a rukávů na druk veškerá zapínání na YKK zipy šité nápisy Black Heart na hrudi a zádech druky s logem Black Heart panel s prošívaným diamantovým vzorem na hrudi a lopatkách prošívání na koncích rukávů prodyšná vnitřní síťovina Mesh materiál: vnější 100% kozí kůže; podšívka 100% polyester Osobní odběr Jaroměř,nebo na trase Jaroměř-Praha,Liberec,Boleslav,Ústí n.L. Aktuální cena 5790kč viz stránky Insportline-bunda je v prodeji.Tabulka velikostí tamtéž.Bunda je ještě rok v záruce.Důvod prodeje-přechod na enduro. Top stav-ježděna párkrát během jedné sezony.
otevřená přilba HJC FG JET

otevřená přilba HJC FG JET

2022 1 590 KÄŤ
Špičková otevřená přilba se sluneční clonou FG-JET nabízí moderní vlastnosti, jako je vyjímatelný a pratelný interiér,sluneční clona a pokročilý ventilační systém ACS. Materiál Vnější skořepina: kompozit Vnitřní: EPS Lícnice a hlavová výstelka: Silvercool Komfort Lícnice a hlavová výstelka: vyjímatelné a pratelné, antibakteriální, s obsahem stříbra Variabilita interiéru: lícnice vyměnitelné napříč všemi velikostmi Umístění ventilace: temeno, týl Ventilační systém: s ovládáním vstupů a výstupů vzduchu, 3 vstupy, 2 výstupy Interiér kompatibilní s dioptrickými brýlemi Příprava na interkom: (univerzální) Hledí Úprava plexi: ochrana proti poškrábání Ochrana proti UV záření 99% Příprava na protimlžící fólii Systém nasazování plexi: snadná výměna plexi bez nutnosti dalších nástrojů (QuickSlide) Sluneční clona , ochrana proti mlžení Ovládání sluneční clony: na vrcholu helmy Bezpečnost Zapínání: mikropřezka Homologace: ECE 22.05 Přilba je ve slušném stavu,ježděna dvě sezony,převážně v kukle. osobní odběr Jaroměř,nebo na trase Jaroměř-Praha,Liberec,Boleslav,Ústí n.L. Důvod prodeje-přechod na enduro.Velikost XL(61-62cm)