Foto Inzert Provoz Najeto Cena
2x Koncovka svíčky NGK SD05FM

2x Koncovka svíčky NGK SD05FM

2020 200 Kč
Prodám dvě koncovky na zapalovací svíčky NGK SD05FM. Nové, nepoužité, jen k nim nemám doklad, původní cena 269 Kč/ks. Cena je za kus.
Klakson z Moto Guzzi Breva 750 i.e.

Klakson z Moto Guzzi Breva 750 i.e.

2003 100 Kč
OEM klakson používaný u Moto Guzzi. Klakson je plně funkční, já jej nahradil hlasitějším od Denali.
Klíč na víčko oleje motoru - malé bloky Moto Guzzi

Klíč na víčko oleje motoru - malé bloky Moto Guzzi

2023 50 Kč
Nabízím klíče na víčka oleje motoru na malé bloky Moto Guzzi. Jde o domácí 3D tisk. Osobní předání v Brně a okolí, případně můžu poslat i poštou (v obálce).
Kufry Moto Guzzi (Hepco&Becker Junior)

Kufry Moto Guzzi (Hepco&Becker Junior)

2003 10 000 Kč
Nabízím kufry Hepco&Becker originál k Moto Guzzi Breva 750 včetně rámu. Jsou to ty menší. Kufry jsem koupil s motorkou, ale příliš je nepoužíval. Po výměně tlumičů výfuku (za Mistral) bohužel nejsou kompatibilní - kufry jsem lehce natavil a koncovku tlumiče odřel. Tak jsem se rozhodl je prodat, protože by mi už jen ležely ve skříni. Jsou používané, je to na nich vidět. Ale fungují a neteče do nich. V případě zájmu můžu přidat ještě top case Hepco&Becker Journey 42l včetně plotny. Vejdou se do něj dvě helmy a mám jej sjednocený na stejný zámek. Případně jsem ochoten poslat jen ten zámek (klidně i výměnou za jiný HB) Do kufrů neteče, vyměnil jsem i tepelnou izolační fólii zespod kufrů.
Moto Guzzi Breva 750

Moto Guzzi Breva 750

2003 77 500 km 70 000 Kč
Přenechám svoji malou italku. Koupil jsem jí v roce 2020 s nájezdem 62400 km, padáky, centrálním stojanem, vyhřívanými gripy Oxford a bočními kufry (viz můj další inzerát). Po těch (téměř) čtyřech letech, co ji mám, už cítím, že je čas přesedlat... Na první pohled si nejspíš řekneš, jestli jsem se nepo... v kině, když za takovou starou hydru chci nesmysl. Není to žádná voňavka, i ty roky jsou na ní znát, a jsem si vědom toho, za kolik se malé Brevy i s výrazně nižším nájezdem prodávají, i tady v bazaru nebo na bazoši. Věřím ale, že cena je opodstatněná, protože jsem si jí dopřál omlazovací kúru a řadu vylepšení: - crossover mezi svody od Mistralu (instalován 2021) - klakson Denali Sound Bomb Mini (2021) - zadní nosič Hepco&Becker a top-case na 2 helmy - iridiové svíčky (2021) - přední progresivní pružiny Hyperpro Fork Spring Kit (od 2021) - zadní progresivní tlumiče IKON 7610-1623 (2022) - pneu Contiroad Attack 3, najeto mají cca 9000 km (2022) - vzduchový filtr BMC (2023) - homologované koncovky výfuků Mistral s tlumivkami (2023), staré mám a klidně přibalím - gelová baterka Fulbat (2023) - přetěsnění předních tlumičů + prachovky (2023) Elektrika - vyřešil jsem výrobní "kur*ítko" zvané startus interruptus, zrepasoval zahořelé konektory, přidal jsem externí voltmetr (takže vidím, jestli dobíjí) a na motorce je i držák na mobil s Qi nabíječkou. Poctivě měním každý rok oleje. Letos před začátkem sezóny všechny (motor, převodovka, kardan) + seřízení ventilů a nové těsnění pod víka. Abych dodal nějaká ta negativa o kterých vím, ale zatím jsem je neřešil: - trochu se špiní spoj mezi motorem a prostorem spojky. V 1. kozí mi řekli, že dokud to neteče, mám to ignorovat. Ale je možné, že bude třeba vyměnit gufero mezi klikovkou a spojkou. - je to ročník 2003, to znamená "hlučná převodovka" (zvuk jako když jede šalina přes výhýbku); toto mnozí guzzisti považují za charakterový rys, nikoliv vadu. - při delší jízdě v dešti se rosí budíky - není to žádná leštěnka, má na sobě pár šrámů a oděrek, padla mi jen jednou a v nulové rychlosti (odnesl to padák) - utrhl jsem jeden ze dvou šroubů, co fixují osu předního kola, jelikož dotahuju na moment, byl už asi načatý a já si toho nevšiml - tuhá spojka, Guzziny to mají, ale ta moje nějak víc... (zkoušeno a porovnáváno s jinými) - po zimě jsem si všiml trochu nervóznějšího volnoběhu, asi by to chtělo synchro klapek Motorku je potřeba vidět, slyšet a hlavně projet. Fotky ještě dodám další a detailnější a klidně si napište, o co máte zájem. Vedu si poctivě evidenci spotřeby i nákladů a vím toho o ní fakt hodně. Jsem ochoten se o ceně v rozumné míře pobavit, ale musí být smysluplné. Nechci nikoho oškubat, ale nechci ani být oškubán. Jo, a sice to je ten nejmíň důležitý údaj, ale spotřeba je kolem 5,1 l / 100 km.