3 Days Trial Santigosa - Fabián vyhrál kategorii Junior, pátý byl celkově

Jako již tradičně byl o start v závodu 3 Days Trial Santigosa vysoký zájem a do Sant Joan de les Abadesses přijelo přes dvě stě závodníků z celého světa. Zastoupení měly země jako Francie, Itálie, Velká Británie, Nizozemsko, Švýcarsko, Německo, USA, Kostarika, Japonsko a Česká republika.

Do závodu, který byl třídenní, startovalo v jednotlivých kategoriích celkem 226 jezdců. Každý den se jelo třicet úseků na okruhu dlouhém zhruba 40 až 50 kilometrů. Počasí bylo slunečné s příznivými teplotami. Začátek byl každý den v osm ráno a poslední jezdci den uzavírali kolem šesti večer.

Jednotlivé úseky byly každý den jiné s rozdílnou náročností v terénu kamenů, potoků a strání. Poslední úsek indoorového typu byl umístěn přímo v centru města, kde skvělou atmosféru tohoto legendárního závodu vytvářela kulisa velkého množství fandících diváků.

Český reprezentant David Fabián startoval ve slavném závodě s motocyklem Beta Factory 300. Závod zvládl bez velkých chyb a suverénně vyhrál kategorii Junior. V absolutním pořadí 226 startujících jezdců vybojoval sedmnáctiletý Čech skvělé páté místo!


Výsledky (celkově) - classificaci-d3-.pdf
Výsledky (kategorie) - classificaci-d3-categories.pdf

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist