Supermoto škola – Vysoké Mýto

Poslední Supermoto Academy se v letošním roce bude konat ve Vysokém Mýtě. Supermoto škola bude probíhat pod dohledem instruktorů, které vedle Jana Kvasničky, Jana Zemana a Radima Vavříka, doplní superbikový závodník Jakub Smrž. Výcvik bude probíhat přímo na trati, tak aby se všichni jezdci co nejvíce zdokonalili ve svém jezdeckém umění.

Škola je určena všem kategoriím, a to jak mírně pokročilým a pokročilým majitelům motocyklů, tak i naprostým začátečníkům, kteří se chtějí seznámit s bezpečnou technikou jízdy na závodní dráze. Přijet k nám můžete s různými typama motocyklů: supermoto motorky, cestovní motardy a endura.
Supermoto Academy je určena i pitbikům a to za zvýhodněnou cenu. Za tuto zvýhodněnou cenu se mohou přihlašovat i zájemci s motocykly do obsahu 125ccm a 16let, čímž chceme podpořit rozvoj juniorů v supermotu. Velice přívětivou okolností je i přítomnosti mechanika, který vám pomůže nastavit pérování optimálně pro vaši jízdu, technickou závadou, vymění pneumatiky, nebo jen zkontroluje tlaky před jízdou.
Na okruhu ve Vysokém Mýtě, který patří mezi jezdci k nejvíce oblíbeným bude rovněž zajištěné celodenní občerstvení pro všechny zúčastněné. Stejně jak loni se mohou jezdci napít oblíbené žluté limonády nebo si dát malou svačinu přímo ze sedla motorky. Druhý den po trénincích, kdy se budou instruktoři věnovat každému individuálně a řešit jejich poslední dotazy, proběhne superpole, tedy kvalifikace na jedno rychlé kolo, a následně závod. Těšit se můžete na nově nasbírané zkušenosti od přátelských instruktorů, pohodové dva dny, ale rovněž zde můžete najít nové přátelé, které mají stejnou vášeň k motorkám, zvláště pak k motardům, stejně jako Vy!
Více informací a on-line přihlášku naleznete na www.supermotoacademy.cz
Na tento termín jsou stále volná místa. Možnost přihlášení pouze na jeden den za 1/2 ceny.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist