Supermoto Academy 2011

Supermoto Academy je motoškola s cílem seznámit motorkáře se správnou technikou jízdy pod vedením zkušených instruktorů. Jedná se o kurz, během kterého se naučíte správně projet zatáčkou, najít si optimální stopu, nebo i driftovat!

V letošním roce Supermoto Academy pro Vás připravilo 3 termíny. Supermoto škola bude probíhat pod dohledem instruktorů, které letos vedle Jana Kvasničky, Davida Brabce, Jana Zemana a Radima Vavříka, doplní na určitých termínech superbikový závodník Jakub Smrž. Součástí je i teoretický výklad, večerní posezení a projekce celodenního ježdění. Po celou dobu je v ceně kurzu zahrnuté plnohodnotné občerstvení. Supermo Academy je určená pro motorkáře na supermoto motorkách, pitbikách, endurech nebo i cestovních endurech. Pro začínající i pokročilé jezdce!
Novinky pro rok 2011: V písku a Brně se můžete těšit i na terénní část tratě. S loňskými účastníky SMA se budeme více věnovat problematice pérování na motorce. V Brně a Vysokém Mýtě Vám předá zkušenosti jezdec Mistrovství světa SBK Jakub Smrž, který na motardu pravidelně trénuje v rámci své přípravy. Budeme se věnovat i jízdě po zadním kole, kdy Vám vysvětlíme základní pravidla pro úspěšné zvládnutí. V letošním roce se můžete rovněž těšit na občerstvení stylem all inclusive.
Termíny
:
4.-5.6.2011 Písek (dvoudenní)
13.7.2011 Masarykův okruh (jednodenní, jako instruktor zde bude i Jakub Smrž)
26.-27.8.2011 Vysoké Mýto (dvoudenní, jako instruktor zde bude i Jakub Smrž)

Více informací a on-line přihlášku naleznete na www.supermotoacademy.cz
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist