Mistrovství ČR SUPERMOTARD OPEN TOUR

Již 27.5. proběhne další závod pod záštitou ČSMS v rámci nového seriálu závodů SUPERMOTARD OPEN TOUR MČR v Kopřivnici na tamním polygonu Tatry.

Zkušební areál pro nákladní vozy Tatry nabízí opravdu velké možnosti pro tvorbu trati a pořadatelé již mají nachystaný závodní okruh o délcě 1400m včetně nezvyklé terénní části.

Tomáš Ševčík, pořadatel: ,,Když jsem poprvé přijel na polygon Tatry, tak jsem byl nadšený a trať, kterou jsme s Honzem Zemanem vymysleli bude opravdu hodně atraktivní pro diváky i jezdce. Velice rádi na závodech uvítáme jezdce všech úrovní. Supermoto si mohou dojet vyzkoušet i kluci z ulice, kterým vystavíme jednorázovou licenci. Dále motokrosaři, kteří si na místě mohou zakoupit za minimální cenu sm pneu na jejich velká kola a závodit.”

V seriálu SUPERMOTARD OPEN TOUR se nezapomná ani na diváky, kteří jsou v Kopřivnici očekáváni opravdu v hojném počtu, jelikož závody supermota jsou ve zdejším kraji naprosto ojedinělou záležitostí a novinkou. Jako lákadla na nědelní závod slouží akční závody supermota, vzácní hosté, lety vrtulníkem, dětské atrakce, bohaté občerstvení, skvělý komentátor, ukázkové jízdy teréního speciálu Tatra, akční cena vstupného 100Kč, a pro všechny řidiče motorek dokonce vstup zdarma a možnost vyhrát vstupenku na závody SBK, které proběhnou 22.7. na Automotodromu v Brně.

Nová výzva pro motokrosaře?
Nemáte dostatek času na trénování a na motokrose vám po chvilce tvrdou ruce? Už vás nebaví ten prach a bláto? Přijeďte na závody supermota. Na vaší mx motorce jen přehodíte pneumatiky, jelkož firma Mitas vyrábí speciální gumy, tzv. zmijovky, což jsou supermoto pneu v rozměru 19” a 21”. Tyto slicky až překvapově drží a především je pořídíte za super cenu 1200Kč zadní a 1000Kč přední. Na závody SUPERMOTARD OPEN TOUR vám postačí motokrosvá licence, nebo vám vystavíme jednorázovou.

Sobota 26.5. diváci nemají přístup do areálu
Neděle 27.5. od 8:00 tréninky, od 12:00 odpolední program + závody
Vstupné:
Základní: 100Kč
Děti do 15let: zdarma (v doprovodu platících dospělých)
Parkovné: 50Kč (pouze auta)

Každý kdo dojede na motorce: zdarma (spolujezdec musí zaplatit vstupné)

Doprovodný program: Vyhlítkové lety vrtulníkem za 599Kč, Ukázkové jízdy vozu Tatra, atrakce pro děti, bohaté občerstvení, pro motorkáře soutěž o nejhezčí motorku, kde mohou vyhrát vstupenky na SBK (www.automodrombrno.cz)

Další závody proběhnou 15.7. v Brně a 28.7. v Hrušovanech nad Jevišovkou

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist