Czech Supermoto Open 2005

Tuto neděli se můžete těšit na atraktivní závody Supermoto přímo v hlavním městě v Praze. Pořadatelé se totiž rozhodli, přiblížit závody co nejvíce široké veřejnosti a tak se celá akce uskuteční v novém areálu vedle Sazka Areny.

Czech Supermoto Open 2005 se tedy pojede na parkovišti vedle Sazky, začíná se v neděli v 7:00 prvním tréninkem a končí vyhlášením vítězů v 17:15.

Na akci se představí celá česká špička, uvidíte Petra Vorlíčka, Jirku Bočka, Honzu Kvasničku a další. Pojede se jediná třída – Supermoto MAXI, kde budou moci startovat motocykly s objemem až 750 ccm.

Kromě exhibice Supermota budou ještě k vidění tradičně také čtyřkolky a motokáry. Na těch můžete vidět třeba Otakara Brouska mladšího, Pavlu Charvátovou či Dalibora Gondíka, kteří se budou starat o vaši dobrou zábavu.

Vstupné na celou akci bude pro dospělé 190 Kč, děti za 130 Kč. Neváhejte a přijďte se podívat na akci, ve které nejde jen o body, ale spíše o to udělat opravdovou show a přiblížit závody Supermoto i vám. Oficiální stránky akce: www.supermoto.cz/2005sazka

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist