Vysoké Mýto bude hostit MS/ME supermoto

České supermoto nadělilo svým fanouškům zajímavý vánoční dárek. Příští rok, pokud to koronavirová situace dovolí, se budou moci zajet podívat na známou dráhu do Vysokého Mýta a zafandit naším jezdcům v bojích proti nejlepším světovým jezdcům této motocyklové disciplíny.

Na svých stránkách to oznámil tiskovou zprávou promotér MMČR Supermoto. Podnik MS/ME/ME Junior, který se kdysi jezdíval v Sosnové, by se měl konat ve Vysokém Mýtě v termínu 24. a 25. července 2021. Potvrdil to i server supermotos1.com. V tomto seriálu býval dlouho hvězdou Pavel Kejmar, dnes v něm patří k nejlepším Milan Sitnianský. Svůj už osmý titul letos získal francouzský fenomén Thomas Chareyre.

Protože v tiskové zprávě MMČR Supermoto jsou obsaženy i informace pro české jezdce na příští sezonu, přinášíme ji v plném znění: Vážení příznivci disciplíny Supermoto, předem Vás chci pozdravit a v této komplikované době Vám popřát hlavně hodně zdraví a síly. Ač se zdá, že se v naší disciplíně nic neděje, opak je pravdou. Povedlo se nám společně s Vysokým Mýtem domluvit podnik MS/ME/ME Junior, a to konkrétně v termínu 24. a 25. července 2021. Jsme bytostně přesvědčeni, že závod MS patří do České republiky a budeme moc rádi za vaši širokou podporu. Současně dáváme dohromady s pořadateli i národní kalendář, který je zatím v syrové podobě, ale myslím si, že pokud dojde ke korekci, budeme mít vaše pochopení.
1. závod 1.-2. května Cheb
2. závod 12.–13. června Vysoké Mýto
3. závod 3.–4. července Písek
4. závod 24.–25. července Vysoké Mýto (MS/ME/ME Junior MMČR bez S1)
5. závod 4.–5. září Vysoké Mýto
6. závod 18.–19. září Melk (Rakousko MMČR)

Systém závodů českého šampionátu se pro rok 2021 měnit nebude. Společné závody s rakouským šampionátem projdou drobnými změnami tak, abychom dosáhli většího spádu závodního dne a závodníky tak udrželi v tempu. Asi nejzásadnější změna bude on-line přihlašování na podniky MMČR přes připravený formulář. Po dlouhých letech doufáme, že formální přejímka bude pouze „formální“. Podrobnější informace o nadcházející sezoně budete dostávat obratem na těchto stránkách. Prosíme o trpělivost, neboť v této složité době jsou přípravy sezóny vzhledem k různým opatřením a nařízením vlády náročnější. Věříme, že se na jaře potkáme v co možná největším počtu na závodních drahách a věřte, že uděláme vše pro to, abychom si všichni mohli sezónu v rámci možností užít. S úctou David s týmem

Informace o redaktorovi

Petr Šour - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
krysopes přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist