Zakaz letu pro Kagayamu

Japonsky jezdec WSBK, tovarni pilot staje Alstare Corona Suzuki, Yukio Kagayama spadl jak znamo pri QP1 v Australii a v zavode samotnem proto nestartoval.

"Lekari z Alfredovi nemocnice v Melbourne mi zakazali start, nebot si mysleli, ze se tim rychleji uzdravim. Absolvoval jsem velke mnozstvi rentgenovych snimku a vysetreni. Velmi dobrou zpravou ale bylo, ze nemam zadnou zlomeninu, ackoliv jsem si byl jisty, ze klicni kost zlomena je!", rikal Yukio Kagayama.
Pri klasickem highsideru se japonsky jezdec prudce narazil hrudnim kosem o motorku. A pritom si poranil plice - rika oficielni lekarska zprava.
"Dnes jsem mel v plicich uz jen malou hadicku a i ta bude brzy odstranena", rekl dale tovarni jezdec japonske Suzuki, Yukio Kagayama. "A tak doufam, ze brzy budu moci opustit nemocnici. Jelikoz jsem ale dostal zakaz letu, mohu odletet domu do Japonska az asi za 2 tydny, tak budu chodit v Australii hodne na plaz...Jsem si ale jisty, ze 18. brezna budu jezdit na testech WSBK ve Valencii" uzavrel bojovnik k pohledani, japonsky zavodnik Kagayama, dvojnasobny vitez z lonskeho Brna.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist