WSBK Thajsko – Sykes slaví zlato, Abraham skončil patnáctý

Kapitoly článku

Superbike – Warm Up

Poslední trénink thajského podniku mistrovství světa odjeli jezdci superbikové kategorie v neděli ráno za vysokých teplot, které se již přehouply přes třicet stupňů. Nejrychlejším jezdcem zahřívacího tréninku byl Michael van der Mark (Honda World Superbike Team) s maximem na 1'34,188 sekundy. O desetinu pomaleji zajel Tom Sykes (Kawasaki Racing Team), dvě desetiny ztrácí Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team) a do půl sekundy se vešel Sylvain Guintoli (Pata Yamaha Official WorldSBK Team) a pátý Nicky Hayden (Honda World Superbike Team).

Český závodník Karel Abraham (Milwaukee BMW) byl ve warm upu s časem 1'35,144 sekundy jedenáctý a na VD Marka ztrácel 0,956 sekundy. Poslední čas v jedné sekundě zajel dvanáctý Davide Giugliano (Aruba.it Racing-Ducati SBK Team). Abrahamův týmový kolega Josh Brookes (Milwaukee BMW) byl ráno s časem 1'35,897 sekundy sedmnáctý.

Technické problémy na trati řešili v průběhu tréninku Markus Reiterberger (Althea BMW Racing Team), Jordi Torres (Althea BMW Racing Team) a Tom Sykes (Kawasaki Racing Team).

Superbike World Championship – Warm Up
34°C, dráha suchá, 40°C, vlhkost: 50%
Výsledky - WorldSBK WUP THA 2016.pdf

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist