WSBK Thajsko – První den nejrychlejší VD Mark s Wilairotem

Kapitoly článku

MS Supersport – 1.volný trénink

V dobrém rozpoložení je po úvodním tréninku Randy Krummenacher (Kawasaki Puccetti Racing), který přijel do Thajska jako vítěz závodu v Austrálii a je okamžitě velmi rychlý. Švýcar zatím jako jediný překonal hranici minuty a čtyřiceti sekund na trati, kterou dosud neznal. To je pro začátek určitě povzbudivý výkon.

Rychlý je také jezdec na divokou kartu a loni pátý v závodu World SSP Ratthapong Wilairot (A.P.Honda Racing Thailand), což je bratr Ratthaparka Wilairota, který vůbec první závod supersportů v Thajsku vyhrál. Thajec ztrácí na první místo 0,240 sekundy, což není zase tak moc. Třetí v pořadí je Američan Patrick Jacobsen (Honda World Supersport Team), čtvrtý Jules Cluzel (MV Agusta Reparto Corse) a první pětku uzavírá Kyle Smith (CIA Landlord Insurance Honda).

Druhým jezdcem na divokou kartu je Thajec Decha Kraisart (Yamaha Thailand Racing Team), který je po úvodním tréninku na deváté pozici s maximem na 1'40,992 sekundy. Turecký závodník Kenan Sofuoglu (Kawasaki Puccetti Racing) zvládl jednadvacet kol s třináctým časem 1'41,523 sekundy, takže teď na svého týmového kolegu ztrácí 1,590 sekundy. Ondřej Ježek (Team GoEleven) je s časem 1'41,835 sekundy sedmnáctý v pořadí.

Supersport World Championship – 1.volný trénink
32°C, dráha suchá, 41°C, vlhkost: 50%
Výsledky tréninku - WorldSSP FP1 THA 2016.pdf

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist