WSBK Sepang – V pátek zajel nejrychleji Biaggi

Prvními dvěma volnými tréninky odstartovali jezdci tříd Superbike a Supersport přípravu na desáté, v případě SSP deváté, kolo sezony v Malajsii. První tréninky jeli obě kategorie na suchém povrchu, druhé tréninku už jezdci absolvovali na mokré dráze, protože v Sepangu pršelo. Nejrychlejší časy tak byly ty, které dnes jezdci zajeli dopoledne. V kategorii Superbike byl první den nejrychlejší Max Biaggi, což je skvělá pozvánka na další sledování víkendu. V kategorii Supersport zajel nejrychleji Lorenzo Zanetti, na vodě nikdo nepřekonal Američana Patricka Jacobsena.

Kapitoly článku

Supersport – 1.volný trénink

Na úvod byla nejrychlejší dvojice jezdců MV Agusty. První trénink vyhrál časem 2'09,235 sekundy Lorenzo Zanetti (MV Agusta Reparto Corse), jenž byl o desetinu rychlejší než týmový kolega Jules Cluzel (MV Agusta Reparto Corse). Necelé půl sekundy ztrácí Patrick Jacobsen (CORE“ Motorsport Thailand), který má na kontě odjeto třináct kol s maximem na 2'09,710 sekundy. Posledním jezdcem s časem pod dvě minuty a deset sekund je čtvrtý Kyle Smith (Pata Honda World Superbike Team) s kolem za 2'09,993 sekundy.

Pátý v pořadí Kenan Sofuoglu (Kawasaki Puccetti Racing) je s časem 2'10,250 sekundy o vteřinu pomalejší ve srovnání se Zanettim. Šestý čas zajel Roberto Rolfo (Team Lorini) a sedmý byl další Ital Marco Faccani (San Carlo Puccetti Racing) jehož ztráta představuje 1,363 sekundy. Jezdec české stáje Kevin Wahr (SMS Raing) zajel dvanáctý čas 2'12,156 sekundy, takže na úvod určitě dobré.

Supersport World Championship – 1.volný trénink
28°C, dráha suchá, 33°C, vlhkost: 76%
SSP FP1 Malajsie 2015.pdf
...

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist