WSBK: Kawasaki testuje v Cartageně

Superbikový tým Kawasaki v sedle s Chrisem Vermeulenem nyní testuje na španělském okruhu v Cartageně.

Zatímco většina oficiálních týmů (Yamaha Sterilgarda, Alstare Suzuki, Aprilia, Ducati Althea) bude testovat 9. a 10. prosince ve Valencii, tak Kawasaki se svým "Paul Bird Motorsport-teamem" už nyní testuje pro "World Superbike Championship 2010" na španělské dráze v  Cartageně. 


Kawasaki, jak jistě všem známo, nastoupí do roku 2010 se dvěma novými jezdci Tomem Sykesem a Chrisem Vermeulenem. Zatímco ex-jezdec Yamahy Sykes měl možnost testů hned po závodě v Portimao, tak ex-mistr světa supersportů Vermeulen se s motocyklem Kawasaki seznámil až na japonské dráze Autopolis, kde však pršelo a byla velká zima.

Zatímco v Japonsku spolupracoval Chris Vermeulen především s mechaniky Kawasaki Racing a Kawasaki Heavy Industries, tak se v Cartageně o něho starají lidé z týmu Paul Bird Motorsport, které koordinuje hlavní boss všech sportovních aktivit Kawasaki, Ichiro Yoda.
 
Další test pak absolvuje tým Kawasaki na okruhu Jerez de la Frontera, a první srovnání s ostatními týmy bude koncem ledna v Portimao.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist