WSBK Imola – Páteční tréninky, Ježek nejrychlejší v STK1000

Kapitoly článku

Superstock 1000 – 2.volný trénink

Odpolední trénink litrových stocků vyhrál český závodník Ondřej Ježek (Triple-M by Barni) časem 1'49,731 sekundy. Jezdec Ducati byl o necelé půl sekundy rychlejší než druhý v pořadí Roberto Tamburini (Team MotoxRacing). Ježek je také jediný, kdo v pátek překonal hranici minuty a padesáti sekund. Třetí nejrychlejší byl Ital Lorezo Savadori (Nuova M2 Racing).

V kombinaci časů obou tréninků je nejrychlejším jezdcem pátečních jízd Ondřej Ježek, který dokázal ve druhém tréninku výrazně zrychlit. Rychlejší časy odpoledne nezajel ani Roberto Tamburini a ani Lorezo Savadori. Na čtvrté pozici je Raffaele De Rosa (Althea Racing), pátý Fabio Massei (EAB Racing Team) už ztrácí 1,441 sekundy.

Ve druhé zatáčce spadl po úvodních deseti minutách Fabio Marchionni (TR Corse), sedmou zatáčkou neprojel Fabio Massei, osmnáctá zatáčka se stala osudnou pro Erica Vionneta (Motos Vionnet), v devatenácté zatáčce spadl Luca Marconi (Team Trasimeno) a ve dvanácté Alberto Butti (Team Go Eleven). Pádů tak bylo víc než dost.

Časový harmonogram.

Superstock 1000 FIM Cup – 2.volný trénink
26°C, dráha suchá, 44°C, vlhkost: 41%
Imola_STK1000-FP2.pdf
.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist